Vedete din Romania

#cancer #brigitte sfat #vedete intern #alina puscas #Eugenia Serban

Brigitte Sfat, cancer la buze?

Brigitte Sfat, sotia fostului tenismen Ilie Nastase, risca sa dezvolte cancer la buze daca nu se opereaza de urgenta. Vedeta si-a injectat in urma cu cativa ani o substanta in buze, care creste considerabil riscul de aparitie a cancerului.

Merge la o clinica din Germania

Pentru ca forma buzelor sale s-a modificat drastic, Brigitte Sfat a intrat in panica si a mers la medic. Se pare ca singura sansa de a scapa de probleme este o noua interventie chirugicala prin care sa i se scoata din corp substanta cancerigena. Sotia lui Ilie Nastase si-a facut deja programare la o clinica din Germania, iar peste trei saptamani va fi operata.

"Acum 12 ani, mi-am injectat in buze bioalcamid, substanta despre care s-a dovedit ca are un crescut risc cancerigen. Cam 30 la suta. Eu nu am stiut atunci ce-mi pune doctorul in buze. De-a lungul timpului, substanta asta s-a strans si a migrat prin buze, iar singura solutie este sa o scot chirurgical. Voi merge peste trei saptamani, pentru operatie, la o clinica din Germania. Mi-e frica sa mai stau asa", a declarat Brigitte Sfat pentru "Click!".

Vedete care au avut probleme din cauza operatiilor estetice

Brigitte Sfat nu este singura vedeta autohtona care a intampinat probleme grave din cauza interventiilor chirurgicale.

Gina Pistol a marturisit ca nu mai putea sa respire din cauza numeroaselor operatii pe care si le-a facut la nas. Ea a dezvaluit ca narile i-au fost la un moment dat astupat in proportie de 80%.



De asemenea, si actrita Eugenia Serban s-a confruntat cu grave probleme de sanatate din cauza implanturilor la sani.

Actrita a optat pentru aceasta operatie la varsta de 29 de ani, insa, dupa nastere, s-a ingrasat, iar sanii sai nu mai erau atat de estetici, asa ca a decis sa isi scoata implanturile. Se pare insa ca aceasta noua interventie nu a decurs tocmai bine, iar de atunci vedeta a ramas cu mari dureri, iar sanii sai au necrozat.



Desi pare destul de naturala, si prezentatoarea TV Alina Puscas are implanturi mamare. Vedeta a intampinat insa mari probleme inca din primele zile dupa aceasta interventie.

"La o saptamana, operatia de la sanul drept mi s-a desfacut. Am trecut prin niste chinuri groaznice, am stat cam trei saptamani cu drenuri, cu perfuzii, pentru ca parea sa am si o infectie", a marturisit Alina.

 

Citeste si:

Ramane Pro TV fara Andreea Esca?

Bianca il vrea inapoi cu orice pret pe Victor Slav. Iata la ce a recurs!

 

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare