Vedete din Romania

#Brigitte Sfat sot #Brigitte Sfat casatorie #Brigitte Sfat Ilie Nastase #brigitte sfat #ilie nastase

Brigitte Sfat s-a casatorit in secret! Reactia lui Ilie Nastase

Brigitte Sfat a trecut peste despartirea de Ilie Nastase si s-a casatorit in secret cu noul sau iubit, Cornel. Cei doi și-au unit destinele in fata Lui Dumnezeu, dupa ce Brigitte a fost ceruta recent in casatorie de noul ei iubit, iar religia brunetei (penticostala - n.r.) le permite sa faca acest lucru sub forma unei cununii religioase, recunoscuta ca o casatorie.

„Noi ne-am dorit sa cumparam verighete, deoarece in urma cu o saptamana, noi suntem amandoi penticostali si pastorul bisericii noastre ne-a facut deja binecuvantarea, pentru a avea aceasta relatie. in momentul in care ne-am mutat impreuna, pastorul bisericii noastre ne-a oficializat, ne-a facut binecuvantarea relatiei noastre, adica noi in fata Lui Dumnezeu suntem ca si casatoriti. Nu am dorit sa facem acest pas si sa ne mutam impreuna, decat atunci cand vom fi binecuvantati in fata lui Dumnezeu si am primit aceasta binecuvantare si atunci am considerat ca trebuie sa purtam si acest semn (verighetele – n.r.). Eu am fost plecata, ieri, dupa marfa la una dintre firmele mele si de comun acord am luat de la o firma de acolo, pentru ca nu se gasesc in Romania, verighetele pe care ni le doream si pe care in urma cu doua luni, le vazusem intr-un loc si am zis ca daca ar fi vreodata sa ne casatorim si sa facem acest pas, vom lua aceste verighete”, a declarat Brigitte Sfat, in exclusivitate pentru Spynews.

Cornel si-a schimbat religia

 

„Primul pas care a fost facut, a fost facut de el, pentru ca s-a botezat in religia penticostala si, astfel, pastorul a putut sa ne oficializeze in fata Lui Dumnezeu, sa ne dea binecuvantarea in fata Lui Dumnezeu. in urma cu doua saptamani a avut loc nunta. Corneliu s-a botezat in urma cu vreo 40 de zile, o luna jumatate si apoi am facut, in urma cu doua saptamani, cand ne-am mutat impreuna… Adica cred ca in urma cu doua duminici, cand ne-am hotarat sa ne mutam impreuna, sa facem urmatorul pas, pastorul ne-a dat binecuvantarea”, a mai spus Brigitte Sfat.

Urmeaza petrecerea

 

„Pai, in primul rand, noi nu suntem casatoriti in fata oamenilor si la momentul potrivit, cu ajutorul Lui Dumnezeu, vom face si acest lucru si dupa ce vom face acest lucru, probabil vom face si o petrecere. Momentan, din punctul meu de vedere, cel mai important lucru este ca amandoi am imbratisat aceeasi credinta si ne-am unit sufletele in fata lui Dumnezeu si avem binecuvantarea Lui Dumnezeu”, a spus Brigitte Sfat.

 

Reactia lui Ilie Nastase

 

„Eu credeam ca a divortat Brigitte. Am auzit si nu ma prea intereseaza. Eu sa stau de vorba cu ea? Nu. Nu stiu, poate nu vorbeste cu mine, vorbeste cu altcineva. Pe mine nu ma intereseaza, eu sunt cu cineva. Nu am nicio problema, fiecare face ce vrea. Poate era casatorita si cu mine, si cu celalalt.

Pe mine ma intereseaza problema mea. Suntem fiecare liber sa facem ce vrem. Eu nu o cunosc așa bine, ca nu am fost impreuna pana la capat. Asta e situatia, acum. Nu regret nimic.
Eu nu sunt inca casatorit, dar in curad și eu. La un moment dat, trebuie' a spus celebrul tenismen, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare