Vedete din Romania

Britney Spears are probleme financiare

Cantareata pop are probleme financiare, relateaza publicatia britanica Daily Mail. Ea isi poate pierde intreaga avere in numai patru ani daca nu isi va controla dorinta de a cheltui. Britney, a carei avere a fost la un moment dat estimata la aprope 100 de milioane de dolari, a mai ramas cu doar 40 de milioane de dolari, dupa cum estimeaza presa internationala. Motivul este unul simplu, stilul de viata al printesei muzicii pop, petrecerile, vacantele si cumparaturile pe care aceasta le face.

Masini si case

Aceast declin al averii cantaretei este cauzat mai ales de masinile si casele pe care aceasta le-a achzitionat in ultimele luni. Potrivit Daily Star, Britney, in varsta de 26 de ani i-a ingrijorat pe parintii ei, Lynne si Jamie, care cauta solutii la problemele financiare nou aparute. Un apropiat al familiei a declarat ca “desi era constienta ca este in atentia presei, a cumparat lucruri fara sa se opreasca.”

Va ramene fara bani

Au fost momente cand mama ei a spus ca vor ramane fara bani in patru ani, atunci cand copiii cantaretei vor fi la scoala primara , a mai adaugat aceeasi sursa. Cu sau fara bani, Britney se pregateste sa revina pe scena muzicala internationala. Cantareata s-a intalnit cu un fost colaborator, aparent pentru a pune la cale detaliile unui viitor proiect. Leo Moctezuma, un dansator care a fost alaturi de Britney in ultimele doua turnee mondiale, s-a intalnit cu aceasta saptamana trecuta la un hotel din Hollywood. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare