Vedete din Romania

#inchisoare Daniel Buzdugan #Radu Valentin Bazavan #vedete intern #daniel buzdugan #mihai morar #showbiz

Buzdugan si Morar, 4 ani de inchisoare!

Daniel Buzdugan (41 de ani) si Mihai Morar (34 de ani) sunt cercetati penal pentru infractiuni pedepsite cu pana la 4 ani de inchisoare!

Cei oi cunoscuti oameni de radio sunt acuzati de bloggerul clujean Radu Valentin Bazavan, ca i-au furat articolul „Sloganele judetelor din Romania”, de pe site-ul sau, groparu.ro, plangerea fiind admisa ieri, 25 ianuarie, de procurori.

Dosarul, care fusese clasat anul trecut, va fi trimis procurorilor pentru a se incepe urmarirea cu privire la savarsirea infractiunilor prevazute de art. 139 ind. 8 si art. 140 alin. 1 lit. d si f din Legea 8/1996, care prevede drepturile de autor.

In cazul in care justitia ii va da dreptate blogger-ului, cei doi realizatori radio risca o amenda penala sau, in cel mai rau caz, inchisoarea de pana la 4 ani.

“Stiu ca risca o pedeapsa cu inchisoarea sau o amenda penala. Nu suna bine, dar nu am ce le face. Daca ma sunau si vorbeau cu mine, atunci poate nu se ajungea aici. Ei au acest obicei de ani de zile si nu mi se pare normal”, a spus bloggerul.

"Dosarul a ajuns la Politie si la procurori. S-a inceput oficial urmarirea penala si au calitatea de suspecti. Se fac cercetari in continuare",  a precizat, pentru Click!, avocatul lui Bazavan, Cosmin Suciu.

“Las justitia sa-si faca treaba. Nu am simtit de la ei ca s-ar cai vreun pic pentru ce au facut. Poate sperau ca e o joaca de copii. Dar, sa ai o urmarire penala pe numele tau nu e prea comod”, a declarat Bazavan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare