Vedete din Romania

#adrian cristea #bianca dragusanu #gelozie

Ca sa-l impace pe Cristea, Bianca i-a dat masina

Ca sa il faca sa uite de escapadele ei cu designerul Botezatu si cu afaceristul Fernando Enciu, Bianca Dragusanu i-a imprumutat lui Adrian Cristea, bolidul ei 4X4.

Se pare ca focoasa blondina nu poate fi femeia unui singur barbat si Cristea ar trebui sa se impace cu acest gand. Lucru pe care de altfel fotbalistul l-a si facut insa nu inainte de-ai face acesteia o criza de gelozie .

In urma cu o saptamana, in Cancan au aparut o serie de fotografii cu Bianca si afaceristul Feranando Enciu in ipostaze tandre. Nu la mult timp dupa acest incident, blonda a fost surprinsa de paparazzi impartind saruturi pasionale cu Botezatu pe litoral.

Jucatorul de la Dinamo s-a cam suparat de cele vazute si i-a cerut explicatii Biancai. Aceasta nu a fost insa in masura sa i le dea si a preferat in schimb sa-i imprumute BMW-ul ei X6 pentru a-l impaca.

Gestul fotomodelului l-a mai linistit pe fotbalist, care a fost vazut conducand masina Biancai undeva in zona pietei Baneasa.

Interesant este ca, potrivit unor apropriati, BMW-ul detinut de blonda ar fi de fapt un cadou de la Catalin Botezatu. De unde se poate deduce clar ca, de fapt Cristea conduce masina fostului iubit al Biancai, Bote si nu a Biancai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare