Vedete din Romania

#razvan fodor #nasi #nunta #cabral #andreea patrascu

Cabral si-a gasit nasi de nunta

Cabral Ibacka si andreea patrascu si-au gasit nasi de nunta.  Potrivit libertatea.ro, acestia vor fi actorul Razvan Fodor si sotia sa, Irina.

"Suntem foarte fericiti. Propunerea are o poveste foarte draguta. Cabral nu a venit la noi sa ne vada fetita si ne-au sunat intr-o zi si ne-a zis : ‘Ba, trebuie sa trecem pe la voi sa va vedem fetita si sa va dam invitatie la nunta’. Eu eu i-am spus ca nu tin la invitatie si ca o sa mergem oricum la nunta, dar el nu si nu, ca au ceva si pentru cea mica. M-am simtit aiurea si i-am zis: ‘Bine nebunule vino, dar vezi ca la noi e dezordine , ne pregatim sa-i facem baita fetitei’. L-am intrebat daca merg la magazin sa iau ceva, ca nu aveam decat niste vin si whisky , iar el mi-a spus sa-i astept cu o bucatica de suflet.”, a povestit Razvan Fodor pentru Acasa TV.

“Au venit la noi, au inceput sa se balbaie, iar la un moment dat au sarit in sus si ne-au spus: 'Avand in vedere ca la nunta voastra eram certati si la o zi dupa ne-am certat, iar la inca o zi am cerut-o pe Andreea de sotie ne-am gandit sa ne fiti nasi! Ce spuneti?'. Noi am sarit in sus de bucurie, Irina, sotia mea, a inceput sa tipe, ne-am imbratisat si am acceptat.", a mai spus Fodor.

Cabral Ibacka si Andreea Patrascu  sunt impreuna de aproape patru ani si vor face nunta pe data de  4 iunie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului