Vedete din Romania

#cabral #andreea patrascu #luna de miere #tenerife #nunta

Cabral si Andreea Patrascu, luna de miere in Tenerife

Dupa o nunta de vis, Cabral si Andreea Pastrascu au plecat in luna de miere. Cei doi isi vor petrece o vacanta relaxanta in insula Tenerife din Oceanul Atlantic .

La 10 zile dupa nunta organizata la un restaurant din Otopeni, Cabral Ibaka si sotia sa au plecat spre insulele Canare, unde vor putea petrece momente romantice impreuna, dar se vor putea bucura si de o experienta turistica de neuitat.

Cabral si Andreea Ibacka au plecat spre Tenerife marti dimineata, unde isi vor petrece luna de miere la soare, potrivit Cancan.ro.

Proaspetii insuratei vor putea urca pe masivul vulcan Teide, situat in mijlocul Parcului National Teide, patrimoniu UNESCO, iar pe coasta de Nord a insulei vor putea ajunge la Garachico, un oras-port care a fost distrus de vulcan in anul 1706 si apoi reconstruit, potrivit AgentiadePresaMondena.com.

Cand vine vorba de plaja, Cabral si Andreea se vor putea bronza pe plajele cu nisip negru, obtinut in urma erodarii naturale a rocilor vulcanice din Tenerife sau pe plaja cu nisip auriu, adus din Sahara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare