Vedete din Romania

#ambulanta #cabral #voluntar #scoala de soferi #categoria C

Motivul pentru care Cabral face din nou scoala de soferi

Cabral, carismaticul prezentator de la Acasa TV, a marturisit ca s-a apucat din nou de scoala de soferi, de data aceasta pentru categoria C, deoarece isi doreste foarte mult sa faca voluntariat la Ambulanta.

"M-am apucat de scoala de soferi din nou, vreau sa-mi iau categoria C. Am deja A si B (inca din Paleolitic), dar ca sa conduci ambulanta iti trebuie "C"-ul, trebuie sa fii profesionist. Scoala dureaza cateva luni, ai de invatat de-ti iese pe nas, dar... daca de atatia ani vreau sa fac asta, nu vad de ce n-as face-o!", a scris Cabral pe blogul sau.

Cabral a precizat ca va face acest lucru doar pentru ca este o veche dorinta de-a sa si ca se gandeste si la salariile mici din acest domeniu.

"Stiu, te gandesti ca salariile sunt mici... asa ma gandesc si eu. Asa ca o sa fac voluntariat, ma tin in continuare de serviciul meu si salariul pe care o sa-l iau ca ambulantier o sa-l donez la Zambet si Suflet. Asa mi-am facut planul acum, dar vom vedea ce si cum va iesi. Ce este cert? Ca m-am apucat de scoala".

Sursa foto:vedetesublupa.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare