Vedete din Romania

#cadouri #casa de papusi #cadouri copii vedete #tricicleta

Cadouri extravagante facute de vedete copiilor lor

Pentru ca au ajuns sa aiba tot ceea ce isi doresc, vedetele nu fac rabat in a-si afisa prosperitatea financiara nici cand vine vorba despre odraslele lor. Acestea le ofera micutilor lor cadouri de sute sau chiar mii de euro, doar din dorinta de a fi altfel decat ceilalti. Iata ce cadouri extravagante le fac vedetele copiilor lor.

1 Tricicleta de 800 de dolari pentru fiica Iulie Albu

Desi au divortat, fostii soti Iulia si Mihai Albu ar face orice pentru fiica lor, Mikaela, in varsta de 3 ani. De curand, acestia i-au achizitionat micutei lor o tricicleta in valoare de 800 de dolari, de la o firma renumita din America.

"Este o tricicleta pe care am comandat-o in SUA si pe care am platit 800 de dolari. Am dus-o la cromat, pentru ca era roz, iar noi am vrut s-o facem argintie. Este de la o prestigioasa firma americana”, a declarat Iulia pentru "Libertatea".

De asemenea, Iulia Albu investeste foarte multi bani si in vestimentatia fetitei sale, careia ii creeaza outfituri asemanatoare cu ale sale.


2 Camera de 1 milion de euro pentru micuta Blue Ivy

Celebrul cuplu de la Hollywood Jay-Z si Beyonce au cheltuit 1 milion de dolari pentru amenajarea unei camere din cadrul Stadionului Barclays Center din Brooklyn pentru micuta lor Blue Ivy. Jay-Z a marturisit ca a facut acest lucru deoarece vrea sa o aiba in preajma sa pe micuta chiar si la meciurile echipei sale preferate, Nets.

De asemenea, Blue Ivy este rasfatata cu cadouri extrem de scumpe chiar si de prietenii cuplului. Kelly Rowland i-a oferit micutei, inainte sa se nasca, o cada pentru copii cu cristale Swarovski, care costa nu mai putin de 5.200 de dolari.

3 Gemenii lui Mariah Carery au primit un Ferrari in miniatura

La fel de rasfatati ca si fiica lui Beyonce sunt si gemenii cantaretei Mariah Carrey, Marrocan si Monroe, care au primit cadou un Ferrari in miniatura, care costa destul de mult, chiar daca este o simpla jucarie, dar si o casa pentru papusi imensa si un pian mic alb.

4 Fiica lui Tom Cruise are o casa de jucarie de 2,5 metri

Anul trecut, de Craciun, Suri, fetita lui Tom Cruise si Katie Holmes, a primit o casa de jucarie de 2,5 metri, care a costat 24.000 de dolari. Ea a mai primit, de asemenea, un iPad si un Mercedes-Benz pentru copii in valoare de 10.000 de dolari.





Sursa foto: feminis.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului