Vedete din Romania

#datorii #camelia sucu #casa de avocatura

Camelia Sucu are datorii de peste 1 milion de dolari

Camelia Sucu pare sa fi intrat intr-un impas finaciar, iar in ultima perioada a adunat datorii imense la propriii avocati. Suma datorata atinge valoarea de aproximativ un milion de euro.

Casa de avocatura care a prestat servicii juridice pentru "regina mobilei" si pentru societatile controlate de aceasta a solicitat blocarea conturilor pe care le are afacerista. Zilele trecute, casa respectiva de avocatura a depus o plangere la Judecatoria Sectorului 3, iar daca magistratii isi vor da acordul, despagubirile pe care Camelia Sucu (foto) ar trebui sa le plateasca ajung la suma de un milion de euro.

Camelia Sucu este una dintre cele mai bogate femei din Romania, cu o avere estimata la peste 55 de milioane de euro. Afacerista a declarat cu diverse ocazii ca cea mai mare avere a sa este sanatatea si ca acesta este singurul lucru pe care il apreciaza cu adevarat in viata.

"Cea mai mare avere a mea este sanatatea mea si a familiei mele. Imi doresc sa fim cu totii sanatosi si sa ne putem sprijini in continuare pentru ca aceasta e cea mai mare avere a unui om", a declarat Camelia Sucu.

Sursa foto:e-stireazilei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului