Vedete din Romania

#Tavi Clonda nunta # gabriela cristea nunta #tavi clonda #gabriela cristea

Cand se marita Gabriela Cristea. Tavi Clonda a anuntat data nuntii

2018 este un an aglomerat pentru cuplul Gabriela Cristea- Tavi Clonda atat in plan in personal, cat si profesional. De Paste va avea loc botezul micutei Victoria, acum in varsta de 4 luni, apoi Tavi Clonda se pregateste de Eurovision, dupa care o va duce la altar pe Gabriela Cristea.

„Eu ar trebui sa multumesc fetitei mele Victoria ca ma face sa ma simt rege zilnic, sotiei mele și familiei. Participarea la Eurovision a venit pe moment si am zis de ce nu. Mi se pare interesant. Acum e centenarul, e anul nostru, simt o schimbare. Mai sunt patru semifinale. Finala e pe 25 februarie. Botezul va fi inainte si apoi nunta. Ne-am razgandit. Botezul o sa-l facem in preajma Pastelui si nunta in septembrie. Victoria a facut patru luni, nu ne-am dat seama cat de repede a trecut timpul. Sunt multe lucruri. Se schimba viata, e o alta etapa in viata. O giugiulim pe Victoria si apoi… suntem bine!”, a declarat Tavi Clonda pentru Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului