Vedete din Romania

#cantareata desfigurata caine #Maria Beatrice Bandoiu #showbiz

Cantareata, desfigurata de un caine intr-un parc din Bucuresti! Are nevoie de trei operatii!

Interpreta de muzica populara Maria Beatrice Bandoiu din Targu Jiu trece prin clipe de cosmar, dupa ce a fost muscata de un caine pe care voia sa il hraneasca intr-un parc din Bucuresti. De atunci, viata sa a luat o intorsatura drastica, mai ales ca operatiile estetice au costuri foarte mari.


“Am avut sansa de a intalni un medic foarte bun, care a salvat foarte mult si chiar vocea mea. Am avut o operatie de cinci ore in care a reparat foarte mult pentru ca lasand la o parte aspectul si chestiunea pur estetica erau foarte multe lucruri in neregula, rupte si parti lipsa. Ei ma gandeam atunci numai daca o sa raman cu cicatrici, fara sa ma gandesc la partea de nervi care a fost putin afectata, dar care se va recupera. insa, legat de aspectul fizic vor mai fi aproximativ 3 interventii de corectie. In mod cert va mai fi o interventie la nas, una la gura si apoi va ramane de vazut cum se vor vindeca cicatricile. E clar ca voi avea nevoie de sprijin de acum inainte pentru a reusi sa fac tot ce medicul decide ca este nevoie pentru a-mi reveni, a-mi recapata aceeasi imagine”, a spus Maria Bandoiu in emisiunea Iulianei Tudor, ”O data-n viata”.

Cei care vor sa o ajute pe Maria Beatrice Bandoiu pot dona bani in contul RO11BTRL04101201J15217XX, deschis la Banca Transilvania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare