Vedete din Romania

#tv #catalin botezatu #dan capatos

Capatos, amenintat de asociatii lui Botezatu

Conflictul dintre Dan Capatos si Catalin Botezatu risca sa se transforme intr-un razboi mediatic. Dupa ce designerul a plecat suparat din platoul emisiunii "Un show pacatos", Capatos a refuzat sa faca vreun comentariu public, dar a lasat sa se inteleaga ca stie multe secrete despre Botezatu.

Dan Capatos a declarat in direct ca nu-si va cere de la Catalin Botezatu .Creatorul de moda a amenintat ca va da in judecata Antena 1, daca prezentatorul nu-si cere scuze pentru situatia creata in momentul in care i-a propus lui Bote sa se casatoreasca cu iubita lui in direct.

"Ce mi-au facut a fost o gluma proasta pe care eu nu am putut sa o continuu. Daca stiam ce imi coc nu veneam niciodata in emisiune. L-am crezut prieten pe Capatos, dar el nu a vrut decat rating. Nu mai calc in viata mea la el in platou!", a declarat Catalin Botezatu pentru Click!

Capatos l-a amenintat voalat pe Bote cu secretele pe care le stie despre designer si a dezvaluit si ca a fost amenintat de asociatii lui.

"Catalin Botezatu stia foarte bine ca eu stiu multe despre el si despre relatia lui cu Bianca. Relatia lui cu Bianca este un balon de sapun pe care noi am vrut sa il intretinem. Eu i-am facut cunostinta Biancai cu un prieten de-al meu si ea mi-a spus ca nu are nicio legatura cu Botezatu. Asociatii lui Botezatu ma sunau sa ma intrebe daca am copii sa mi-i rapeasca pentru ca sotia mea a publicat o ancheta despre afacerile lui", a spus Dan Capatos, citat de Cancan.

Bianca, iubita lui Bote si asistenta lui Capatos sustine insa ca relatia lor este adevarata: "Am facut sex cu Catalin Botezatu, am dormit cu el in acelasi pat. Nimeni nu stie ce s-a intamplat intre mine si el, decat noi doi".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare