Vedete din Romania

#carla bruni #nicolas sarkozy #dezvaluiri #nunta

Carla Bruni dezvaluie amanunte despre casatoria fulger cu Sarkozy

Intr-un interviu de o ora acordat unui post de televiziune francez, Prima Doamna a Frantei, Carla Bruni Sarkozy , a dezvaluit ca intre cererea propriu-zisa si momemntul in care ea a spus "Da" la Starea Civila n-a fost distanta decat de doua zile.

Nunta, o ceremonie restransa, desfasurata in februarie, a reunit prieteni ai mirilor, printre care Christian Lacroix si Jean Paul Gaultier, care, de altfel, au si creat rochia miresei, relateaza Daily Mail . Sotii Sarkozy s-au cunoscut la o petrecere a unui prieten comun, in noiembrie 2007, la mai putin de o luna de cand mariajul presedintelui francez cu Cecilia luase sfarsit.

80 de zile mai tarziu, Carla si Nicolas erau soti si sotie. Carla a dezvaluit si cat de emotionata era la intalnirea cu Regina Elisabeta , prima ei vizita in calitate de Prima Doamna, la care, potrivit declaratiilor ei, nu era obligata sa mearga. Insa, dupa cum a declarat, n-ar fi putut lipsi pentru nimic in lume. Ea a recunoscut ca a fost instruita de diplomati asupra a ceea ce urma sa zica, cum sa se poarte si ce sa imbrace. Anca Serghescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului