Vedete din Romania

#Carmen Bruma sexy #carmen bruma #secrete Carmen Bruma

Carmen Bruma a incins imaginatia prietenilor virtuali! Vezi poza care a aprins spiritele pe net

 

Purtand o simpla bluza neagra, Carmen Bruma a reusit sa starneasca atat admiratia fanilor cat si comentariile rautaciosilor. Decolteul sau adanc a creat o adevarata controversa intre internauti. Daca multi au apreciat-o pentru curajul de a posta o asemenea poza, nu putini au fost cei care au criticat-o pentru ca a ales sa se expuna.

Fosta prezentatoare de televiziune Carmen Bruma a postat, pe contul sau de socializare, o fotografie mai veche, in care apare imbracata cu o bluza de culoare neagra, cu un decolteu ametitor, care ii lasa la vedere mare parte din bust, conform Libertatea.ro.

„Undeva, candva” este descrierea aleasa de Carmen Bruma pentru fotografia sa.

Femeia cu care isi imparte Mircea Badea viata este foarte atragatoare, iar foarte multi dintre cei care au vazut imaginea au complimentat-o pentru modul in care arata.

„De ce simti nevoia sa faci asta?!? Te credeam altfel. De fapt, ce faci? Ne arati ca ai silicoane… stiam!”, „Vrei sa divortezi?…”, „Va isterizati toti ca pune femeia o poza mai cu decolteu… de parca n-ati mai vazut decolteu”, „Ajungi si tu ca Dragusanca…”, „Lasati fata sa arate, voi nu vedeti ca are ce! Este o minunatie feminina!”, sunt unele dintre mesajele primite de Carmen Bruma in mediul online.

Sursa: Libertatea.ro

Sursa imagine: Libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului