Vedete din Romania

#carmen bruma #sanatate #dieta

Carmen Bruma: "Nu mai stiu ce gust au cartofii prajiti"

Carmen Bruma , frumoasa iubita a lui Mircea Badea, a vorbit in cel mai recent numar al revistei „Story-Diete” despre secretul unei siluete de vis si despre cat de importanta este vointa pentru a slabi 30 de kilograme.

Prezentatoare stirilor sportive de la Realitatea TV a marturisit ca nu a fost intotdeauna atat de slaba si ca in liceu cantarea nu mai putin de 86 de kilograme. Insa cu ajutorul vointei si dupa o serie de diete haotice, Carmen a gasit secretul siluetei perfecte.

„Am avut 30 de kg in plus. Eram in liceu, iar tatal meu a fost detasat sa lucreze in Rusia. Am plecat toti. Eu m-am trezit la varsta adolescentei, o perioada dificila, intr-un oras friguros, nu vorbeam limba, nu-mi doream sa fiu acolo. A fost un razboi cu mine insami si m-am refugiat in mancare", isi aminteste „top-modela", a povestit Carmen Bruma pentru revista Story.

Stirista a mai spus ca totul tine de obisnuita si ca partea dificila este pana incepi sa te obisnuiesti sa vezi restrictiile precum o rutina. „Ultima oara am mancat cartofi prajiti acum zece ani, nici nu mai tin minte ce gust au, asa ca e cam dificil sa-mi fie pofta de ceva al carui gust nu mi-l amintesc", a explicat vedeta.

Carmen Bruma mai prezinta pe langa stirile sportive, si rubricile „Bruma de nutritie” si „Bruma de miscare” de pe Realitatea TV. De asemenea, vedeta a publicat cartea „Slim-cum am dat jos 30 kg si nu le-am mai pus inapoi” si acum vrea sa scoata si un DVD cu programe de exercitii pe care sa le poti face acasa.

Care este secretul lui Carmen?

Manaca fulgi de ovaz, stafide, migdale crude, nuci, seminte de in, spanac, leurda , stevie, salata verde, rosii, masline, piept de pui si supa de leguma. Nu pune niciodata gura pe cartofi prajiti, carnati, mezeluri, foietaje, prajeli, carne de porc, fast-foods si sucuri. Nu recomanda o dieta care sa implice dulcuri, paine alba, orez, paste, strugurii sau banane.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului