Vedete din Romania

#oana zavoranu #carmen harra #hipnoterapie

Carmen Harra are o solutie pentru problemele lui Zavo: "Ii recomand o regresie a mintii prin hipnoterapie"

Parapsihlogul american de origine romana Carmen Harra sustine ca Oana Zavoranu poate sa-si rezolve karma negativa cu mama sa si sa-si gaseasca linistea si stabilitatea in viata apeland la hipnoterapie.

Karma se refera la faptul ca, din vietile anterioare mostenesti fapte pe care trebuie sa le rezolvi. Oana are o karma cu mama ei, si in vietile anterioare au avut o lupta. Acum au posibilitatea sa rezolve conflictul sau sa-l continue. Karmele individuale nu pot fi influentate din exterior. Exista insa si karme de familie care se transfera. Tot ce i se intampla Oanei e rezultatul propriei actiuni. Karmele sunt propriile noastre lectii de viata ”, a declarat Carmen Harra pentru ziarul Ring. 

In opinia lui Carmen Harra, Oana a  gresit intr-o viata anterioare, iar acum plateste pentru greselile din trrecut.

„Oana trebuie sa vada unde s-a intamplat ceva si ce s-a transferat din generatie in generatie. Daca nu-si rezolva karma, va ramane un suflet care va continua sa sufere. Ea nu e un om rau, e o fata desteapta si vrea sa evolueze, dar are multe lectii de invatat. Ii recomand o regresie a mintii prin hipnoterapie, ca sa vada unde si ce s-a intamplat in trecut, in relatia cu mama ei si cu Pepe, de ce s-a ajuns aici.”, spune Harra.

“Faptul ca nu poate fi mama e o karma negativa provenita din trecut, asa cum este si relatia proasta cu mama ei, si lipsa unor relatii stabile si a unui mariaj de durata. Ceva a gresit ea, personal, si trebuie sa corecteze, nu i-a facut nimeni rau. Ii recomand cartea mea ‘Everyday Karma’ pentru a intelege lucrurile mai bine”,  a mai adaugat aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare