Vedete din Romania

#cristina siscanu #madalin ionescu #carmen harra

Carmen Harra: "Cristina Siscanu si Madalin Ionescu se potrivesc de minune"

Carmen Harra spune ca Madalin Ionescu si Cristina Siscanu sunt foarte compatibili , dar relatia lor ar putea intampina probleme in viitor.

Prezicatoarea Carmen Harra crede are o parere buna despre Madalin Ionescu, prezentatorul emisiunii "Drept la tinta", al carui mare atu ar fi sinceritatea.

"Este un tip fascinant, altruist si creativ. De multe ori este foarte onest si nu totdeauna castiga simpatia celorlalti, prin faptul ca spune adevarul", a spus Carmen Harra.

Chiar daca are o parere buna si despre Cristina Siscanu, prezicatoarea crede ca mariajul celor doi va intampina anumite probleme in viitor.

"Are o intuitie extraordinara. In general stie sa asculte problemele altora, se implica trup si suflet. Este calma, increzatoare in fortele proprii, loiala si foarte descurcareata. Ea si cu Madalin se potrivesc de minune. Cristina ii da calmul si siguranta, echilibru.

Exista o chimie incredibila in acest moment intre ei, insa ramane de vazut daca relatia va dura in timp. Sunt multe de discutat si aici intervin mai multi factori. Intre 4-6 ani pot aparea niste probleme", a declarat Carmen Harra pentru eNational.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare