Vedete din Romania

#carmen harra #previziune #moarte #mihaela runceanu

Carmen Harra, despre Mihaela Runceanu: "Se temea de moarte"

Dupa ce a starnit controverse expunandu-si viziunea asupra mortii Madalinei Manole, Carmen Harra vine acum cu alte declaratii soc. Parapsihologul povesteste ziarului "ring" ce le-a spus artistilor Mihaela Runceanu, anda calugareanu si Ioan Luchian Mihalea inainte ca acestia sa moara.

De mai bine de 20 ani, Carmen Harra consiliaza personalitati celebre din politica si showbiz-ul de peste hotare. Acum, specialista vine sa dezvaluie culisele lumii artistice din Romania dinainte de 1989. Pe atunci, dr. Harra era cunoscuta sub numele de scena Carmen Muresan, iar colegii de breasla veneau la ea sa le "ghiceasca" viitorul.

Astfel, Carmen Harra a povestit pentru ziarul ring ca a prevazut moartea Mihaelei Runceanu dar ca nu a vrut sa-i spuna. La un spectacol, aceasta a impartit cabina cu artista Runceanu.

"In Timp ce ne scoteam tinutele de scena, mi-am asezat pantofii pe masa, iar Mihaela a tresarit, speriata: 'Nu-ti mai pune niciodata incaltarile pe masa, ca asta inseamna... moarte!'. M-am uitat mai bine la ea si i-am replicat: 'Moarte?! Poate pentru tine!'. Ea se temea de moarte", a explicat Carmen Harra pentru ring.

Pe 1 noiembrie 1989, mihaela runceanu a fost asasinata in propria garsoniera, situata pe soseaua Mihai Bravu din Bucuresti.

De asemenea, Carmen Harra a putut prevede si disparitia Andei Calugareanu. Artista, fascinata de darul lui Carmen, o intreba mereu ce o asteapta in viitor.

"Intr-o zi, dupa ce tot mai multa lume venea sa-mi confirme ca am avut dreptate cand le-am spus anumite lucruri, Anda s-a asezat in fata mea si m-a intrebat: 'Despre mine ce vezi?'. I-am spus doar ca se va duce destul de repede intr-o lume mai buna, unde va scapa de suferinta. 'Plec in SUA, nu-i asa, Carmen?', s-a bucurat ea atunci. Dar nu era vorba de SUA, ci de lumea vesnica", precizeaza Carmen pentru aceeasi publicatie.

Anda Calugareanu a murit de cancer pe 15 august 1992.

Un alt artist, pasionat de harul dr. Harra a fost Ioan Luchian Mihalea. Pe acesta, specialista l-a intalnit la un specatcol .  

"Mi-a intins palma stanga si m-a intrebat razand: 'La mine ce citesti?'. Am vazut atunci Linia Vietii care la el era intrerupta brutal si i-am inchis repede palma... 'Nu-ti pot spune nimic, scumpule!'".

Pe 29 noiembrie 1993, Ioan Luchian Mihalea a fost ucis cu bestialitate in locuinta sa de pe strada Brasov din Bucuresti.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului