Vedete din Romania

#madalina manole #petru mircea #carmen harra

Carmen Harra: "Ultimul lucru de care avea nevoie Madalina erau practicile mistice"

Ancheta in cazul mortii Madalinei Manole este departe de final. Parintii Madalinei sustin acum ca pamantul din gradina casei de la Otopeni era adus dintr-un cimitir.

Carmen Harra comenteaza afirmatie tatalui cantaretei, potrivit careia Petru era obsedat de dezinfectarea pamantului din gradina, adus din cimitir.

"Daca se demonstreaza ceea ce tatal Madalinei Manole, ca pamantul din gradina ei era adus dintr-un cimitir, este clar ca nu este ceva in regula. Eu nu simt ca acel pamant ar fi fost adus de Madalina. Credintele vechi sustin ca pamantul din cimitir ajuta la invocarea spiritelor rele, este un simbol mistic, un fel de magie aducatoare de energie negativa. Inclin sa cred ca mama lui Petru nu este straina de practicile de acest gen. Cineva i-a sfatuit ce sa faca. Ei ( Petru Mircea si mama lui, Madalina Mircea – n.r.) erau obsedati ca Madalina l-ar avea pe Necuratul in ea", a explicat, pentru ring, Carmen Harra.

Clarvazatoarea spune ca Petru Mircea poarta o parte din vina pentru moartea cantaretei, chiar daca nu a premeditat sa-i faca rau. Faptul ca sotul Madalinei a adus un sa o trateze si nu a apelat la un psiholog este criticat de .

"Madalina era deja vulnerabila emotional si ultimul lucru de care avea nevoie erau practicile mistice. Chiar daca nu a fost cu premeditare – cel putin in mintea sotului ei, Petru Mircea, atitudinea lui in acest caz il acuza”, a mai declarat Harra.

 

A mintit Petru Mircea?

 

Mai multe declaratii ale sotului Madalinei Manole au fost desfiintate de rezultatele anchetei medicilor legisti.

Petru Mircea a sustinut, dupa moartea cantaretei, ca cei doi au facut dragoste si au baut sampanie in noaptea mortii. Surse judiciare citate de Libertatea spun insa ca nu au fost gasite probe care sa arate ca artista ar fi avut raporturi sexuale inainte de moarte si ca alcoolemia din sange era 0.

Sotul cantaretei a mai spus ca Madalina nu urma nici un tratament medicamentos, insa legistii au descoperit in sangele ei un sedativ puternic, fenobarbital, care fusese administrat intravenos.

Sotul Madalinei a declarat la "Happy Hour" ca a gasit la mai multe saptamani dupa moartea artistei scrisoarea si inregistrarea video , insa anchetatorii au confirmat ca acestea au fost gasit imediat dupa sinuciderea Madalinei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare