Vedete din Romania

#carmen iohannis #vedete intern #klaus iohannis #showbiz #critici Carmen Iohannis

Carmen Iohannis nu-l scapa din ochi pe sotul sau! “Ce ar fi sa va opriti...”

Prezenta discreta la inceputul candidaturii sotului sau, Carmen Iohannis se tine scai de presedinte in ultimul timp, fiind prezenta la aproape toate intalnirile oficiale. Aceste vizite nu sunt insa  privite cu ochi buni nici in tara, dar nici de Diaspora, in conditiile in care Primei Doamne i se reproseaza ca se implica prea putin in actiuni sociale in favoarea plimbarilor in strainatate. De la inceputul anului, Prima Doamna a fost in vizite oficiale in sase tari.


O romanca din Marea Britanie care spune ca lucreaza la NHS a publicat, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare catre sotia presedintelui Romaniei in care ii cere lui Carmen Iohannis sa inceteze cu vizitele in strainatate si sa mearga prin orfelinatele din Romania, unde copiii sunt legati cu sfoara si tinuti nemancati.


"Mult stimata D-na Iohannis
Ce ar fi stimata d-na sa va opriti putin din shopping, vizite in strainatate, si sa mergeti in vizita prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legati cu sfoara, tinuti legati, nemancati in soare.
Sa va uitati putin pe strazi, la copiii si batranii Romaniei lasati cu mana intinsa la mila trecatorilor, prea saraci ca sa mai poata da si altora.
Mult stimata doamna, nu ati vazut si dvs. ca sotiile de presedinti din alte state se implica in acte de caritate, sa aveti o activitate aici concreta...”.

Si parlamentarii romani ii solicita sotiei presedintelui Klaus Iohannis sa-si ia rolul in serios. Deputatul UNPR, medicul Tudor Ciuhodaru, indignat de cazul tinerei violate de sapte barbati in Vaslui, ii sugereaza lui Carmen Iohannis sa demareze o campanie de strangere de fonduri pentru consilierea psihologica a femeilor violate.
"Cred ca asta e menirea Primei Doamne a unei tari. Sa se implice in ajutorarea celor care au nevoie. Cum in sistemul de sanatate, dar si in cel de educatie, lipsesc cu desavarsire banii, cred ca o campanie de strangere de fonduri pentru consilierea femeilor abuzate fizic este foarte necesara. Ii cer Doamnei Iohannis sa se implice intr-o astfel de actiune caritabila", a declarat medicul deputat pentru libertatea.ro.

Carmen Iohannis nu a scapat nici de criticile Iuliei Abu, care vizeaza atat alegerile vestimentare, cat si activitatea de Prima Doamna.  “Ar putea sa se imbrace mai bine decat o face acum, erorile sunt pentru ca nu lucreaza cu persoanele potrivite”, spune sotia designerului Mihai Albu.

“Ea nu are atributii in stat, asa cum are prima doamna a SUA, de exemplu. E o diferenta! Sotia presedintelui nu e acelasi lucru cu prima doamna. Sigur, noua ne place, suntem mandri de noi si ne dorim intotdeauna mai mult decat suntem”, a conchis fashion editorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului