Vedete din Romania

#actrita v #carmen tanase # carmen tanase covid

Carmen Tanase, vehementa impotriva vaccinarii si testarii anti-covid. Ce a ajuns sa faca actrita din cauza restrictiilor impuse in pandemie

Actrita Carmen Tanase este un critic dur al masurilor luat de autoritati in perioada pandemiei de coronavirus. Actrita nu vrea sa se vaccineze si nici sa se testeze pentru infectia cu coronavirus.

 

Mai mult, ea a ajuns sa renunte chiar si la proiecte si filmari pentru ca nu vrea sub nicio forma sa isi faca teste anti-covid.

Invitata in cadrul unei emisiuni la Antena 3, Carmen Tanase a dezvaluit ca a renuntat la o filmare, pentru ca i s-a cerut testare covid.

„Da! Mi s-a cerut pentru o filmare si am renuntat la filmare. Nu ma duc (n.r. la orice eveniment pentru care i se cere test COVID).”

In urma cu o luna, Carmen Tanase a marturisit ca nu are de gand sa se vaccineze anti-Covid fiindca nu considera ca au fost facute suficiente studii care sa dovedeasca eficienta vaccinului,

„Acest vaccin inca nu a trecut testul timpului. Nu doresc sa ma expun acestui risc. Probabil prin 2023 cand se va incheia acest studiu si se vor trage niste concluzii voi spune da”, a spus actrita.

Intrebata ce ar face daca nu ar mai fi lasata sa urce pe scena fara a fi vaccinata, Carmen Tanase a explicat: „Nu ne-a cerut nimeni sa venim la teatru vaccinati. Nu cred ca se va intampla. Eu v-am mai spus, lucrul acesta e ilegal, e in afara legii. cand se vor schimba legile, atunci mai discutam. deocamdata nu e legal si nu poate fi pus in practica.

Nu ar fi primul abuz, dar fiecare e liber sa faca ce crede de cuviinta. Cand exista o nedreptate, eu fac tot ce imi sta in putinta sa o indrept. Cat oi mai putea. In niciun caz nu trec peste principiile mele. Nu stiu ce as face in acea situatie, as apela la instanta, ma voi interesa daca va fi cazul.

Da, poate va exista riscul sa nu fiu lasata sa-mi desfasor activitatea. Anul acesta am aflat ca e posibil orice. Voi vedea, nu voi trece peste deciziile mele. A fi vaccinat nu e un criteriu pentru a urca pe scena. Eu fac teatru pentru ca am talent”.

Sursa foto: protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare