Vedete din Romania

#dan bittman #anca pandrea #liliana stefan #cuplu #casatorie #iurie darie #cornelia catanga #vedete intern #aurel padureanu

Casatorie dupa o viata impreuna. 3 cupluri mondene care au asteptat ani buni sa-si oficializeze relatiile

Unele dintre cele mai longevive cupluri din showbizul romanesc sunt si cele care nu si-au oficializat relatia. Insa dupa o viata petrecuta impreuna, in care au demonstrat ca nu semnatura de pe actul de casatorie este secretul unei relatii fericite si de lunga durata, unele vedete din Romania si-au dat seama ca niciodata nu este prea tarziu pentru a-si spune juramintele in fata lui Dumnezeu!

1. Cornelia Catanga si Aurel Padureanu

Dupa 24 de ani de relatie, Cornelia Catanga si Aurel Padureanu fac planuri de nunta pentru 2014. Artista a fost ceruta in casatorie de mai multe ori pana acum de catre consortul ei, insa fara succes. Ultima oara se pare ca a fost cu noroc. In timpul turneului de la Eilat, Aurel Padureanu i-a oferit vedetei un inel cu diamante si a relansat cererea in casatorie, de data aceasta, inscrisa pe un tort. In sfarsit, vedeta pare sa fi acceptat cererea partenerului ei de viata, iar marele eveniment este preconizat sa aiba loc chiar anul acesta.

2. Dan Bittman si Liliana Stefan

De doua decenii, Dan Bittman si Liliana Stefan formeaza unul dintre cele mai stabile cupluri din peisajul monden romanesc. Ei sunt unul dintre exemplele care demonstreaza ca nu actul de casatorie este important pentru mentinerea unei relatii armonioase si indelungate, ci intelegerea, respectul si libertatea pe care si-au acordat-o reciproc au reprezentat temeiul parteneriatului lor de viata. Cu toate acestea, Bittman pare din ce in ce mai decis sa renunte la burlacie si sa-si puna pirostriile. Inca din 2012, au aparut zvonuri conform carora solistul trupei Holograf s-ar casatori cu aleasa inimii lui, impreuna cu care are trei copii, iar evenimentul pare sa fie din ce in ce mai aproape.

3. Iurie Darie si Anca Pandrea

Anca Pandrea si Iurie Darie au format unul dintre cele mai longevive cupluri din teatrul romanesc si au ramas impreuna 26 de ani, pana cand moartea i-a desparit. Cele doua vedete au hotarat, in 2012 sa-si oficializeze relatia in fata ofiterului starii civile, dupa 26 de ani de concubinaj. Decesul artistului, survenit la inceputul lunii noiembrie 2012, a curmat insa una dintre ultimele dorinte ale cuplului. Cu toate acestea, cele doua vedete au trait ca sot si sotie in fata lui Dumnezeu. Actorii s-au cununat religios la o biserica din Bailesti, in urma cu 13 ani.

Citeste si:

Cati bani au castigat Bianca si Victor Slav din casnicia teatrala

Vedete care s-au recasatorit in secret

3 vedete vaduve care nu si-au mai refacut viata

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului