Vedete din Romania

# castigator romanii au talent #Emil Rengle #romanii au talent

Castigatorul "Romanii au talent: "Sunt bisexual"

Vineri seara a avut loc marea finala a show-ului "Romanii au talent". Pentru prima ora in istoria emisiunii, cel care a plecat acasa cu marele premiu de 120.000 de euro a fost un dansator, Emil Rengle.

Emil Rengle este cunoscut drept „coregraful vedetelor“, fiind şi coregraful principal de la „Vocea României. De-a lungul timpului, câştigătorul „Românii au talent 2018“ a colaborat cu Alexandra Stan, Inna, Alex Velea şi Loredana Groza.

„Vă mulţumesc din suflet! Premiul acesta este al nostru, al tuturor. Mă voi strădui să fac în aşa fel încât din banii câştigaţi toţi să ne bucurăm. Niciodată nu am crezut că voi ajunge până aici. Eu am fost un mesager. Mesajul a fost demult scris, a trebui ca cineva să-l pună pe scenă. Mă bucur şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să fiu eu mesagerul. Mulţumesc celui de Sus că m-a ales pe mine! Mulţumesc lui Dumnezeu! Chiar El este vinovatul!“, au fost primele declaraţii făcute de Emil Rengle după câştigarea concursului, pentru Pro TV.

Emil Rengle, castigatorul de la Romanii au talent, marturisea in urma cu cateva luni ca a decis sa nu se mai ascunda si i-a spus mamei sale ca ii plac si barbatii, nu doar femeile.


"Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi. Să te descoperi ca persoană e în regulă. Îmi doream să vorbesc despre asta, dar nu a fost timpul până acum. Am vrut să ţin acest secret toată viaţa. Nu am vrut să îi spun nici mamei mele, însă şi-a dat seama că ceva nu este în regulă. Mama nu a înţeles cum de îmi plac şi băieţii. Mă bucur că a simţit că am nevoie de ea şi mi-a spus că mă iubeşte indiferent ce s-ar întâmpla. Nu am vrut să râdă oamenii că sunt cum sunt", a declarat Emil Rengle pe contul sau de Youtube.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare