Vedete din Romania

Cat costa casele vedetelor

Nu degeaba sunt celebri. Faima le-a adus bani frumosi in cont, astfel incat sa-si permita sa traiasca in puf.

Si cum nu e vedeta adevarata daca nu sta la vila, noi am pornit la “vanatoare” de... poze, pentru a va spune cum arata fiecare locuinta in parte. Ba mai mult decat atat, am vorbit cu un expert imobiliar despre cat ar costa fiecare vila in parte.

“Sunt trei elemente care dicteaza pretul unei locuinte. Intai este valoarea sentimentala (a investitiei, dar si a efortului depus de proprietar la ridicarea ei), apoi valoarea matematica (pretul real, corect, al constructiei si terenului) si, nu in ultimul rand, valoarea de piata (actualizarea valorii reale, raportat la cerere). Locatia este foarte importata

atunci cand vorbim de imobiliare, insa nu trebuie neglijate nici unicitatea si originalitatea arhitecturii”, ne explica Robert Dobrescu, directorul agentiei imobiliare Nobila Casa Rasariteana.

Daca vineri am analizat investitia lui Adi Mutu de la Topoloveni , Arges - o vila ridicata in curtea parintilor care, din cauza locatiei, nu ar putea fi vanduta cu mai mult de 200.000 de euro - azi ne vom uita in ograda vedetelor de la Bucuresti. Casele lor “sar” lejer de 400.000 de euro si pot ajunge la milioane, datorita pozitiei, a suprafetei si a arhitecturii.

Andreea Marin 1,7 milioane €

Andreea Marin a terminat in toamna anului trecut constructia vilei de pe malul Lacului Tei. Se afla pe un teren de 600 mp, are un etaj, garaj si gradina. “Arhitectura casei este modernista si usor de realizat de orice arhitect tanar. Dar terenul este scump in zona, in jur de 2.000 euro/mp si, cum pare sa aiba in jur de 1.000 mp, casa Andreei Marin ajunge la 1,7 milioane de euro”.

Andreea Raicu 1,6 milioane €

Andreea Raicu este in focul lucrarilor. Vedeta isi ridica, in zona 1 Mai, o somptuoasa vila cu doua etaje si o mansarda si, ajutata de un designer, o finiseaza cu materiale de calitate.

“A avut un teren mic intr-o zona foarte eleganta si a exploatat tot ce s-a putut din el. Este la doi pasi de "buricul Capitalei", cu siguranta are peste 500 mp construiti, astfel ca valoarea ei de piata poate depasi 1,6 milioane de euro.

Evident, multe alte aspecte sunt luate in calcul la evaluarea unei locuinte - finisajele, dimensiunea strazii, daca exista sau nu loc pentru parcat masina etc. Daca toate acestea sunt bune, valoarea casei ar ajunge chiar la 1,7 milioane de euro”, estimeaza directorul agentiei Nobila Casa Rasariteana.

Mugur Mihaescu 750.000 €

“Din cauza infrastructurii si a aglomeratiei, in ultimii ani a aparut un resentiment pentru Pipera”, a spus Robert Dobrescu, atunci cand a aflat unde locuieste Mugur Mihaescu. “Doar locuinta lui valoreaza 450.000 de euro, insa daca punem si terenul, ajunge la 750.000 de euro. Terenul este foarte mare si foarte scump”.

Irinel Columbeanu 3-4 milioane €

Mosia familiei Columbeanu este de departe cea mai impresionanta, dar si cea mai scumpa. O gradina imensa cu iesire la Lacul Snagov, casa pe doua niveluri, finisaje de lux, subsol cu sala de fitness si piscine, interior din marmura si pereti pictati de Sabin Balasa, toate acestea atarna greu la pret.

“Una e sa-ti cumperi o vila de-a gata, de la constructor, si alta e sa pui suflet la ridicarea ei. Conteaza mult si semnatura arhitectului. Ca locatie si ca intindere, e unicat. Valoarea ei este de 3-4 milioane de euro”, da verdictul expertul imobiliar.

Marius Moga 350.000 €

Vila din Pipera in care sta Marius Moga este cumparata “de-a gata” si face parte din complexurile imobiliare ridicate de un dezvoltator.

“Din acest motiv, vila nu are prea multa valoare sentimentala. Simbolizeaza clasa de mijloc si, in general, aceste ansambluri sunt facute cu materiale si finisaje de calitate medie. Pretul ei de piata ar fi de 350.000 de euro, putand fi influentat in sus de eventualele imbunatatiri”, spune Robert Dobrescu.

Teo Trandafir 450.000 €

Teo Trandafir locuieste intr-un cartier rezidential din Pipera, intr-o zona curata si linistita. Casa are 250 mp construiti, mansarda, garaj si curte. “Vila sa costa pana in 450.000 euro. Asta daca are o curte multumitoare, de peste 500 mp, altfel, pretul ar fi tras in jos”, spune directorul agentiei Nobila Casa Rasariteana.

Dana Savuica 700.000 €

Ca si ceilalti vecini ai ei din Pipera, Dana Savuica are o viluta modesta si frumos amenajata, al carei pret e ridicat de vederea la lac. Ba mai mult, pentru ca in lac se vede apusul, valoarea casei sare de 700.000 euro. “E mult mai spectaculos sa vezi apusul in apa decat rasaritul, de aceea e mai scump. In plus, are ceva teren si locatia este buna”.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului