Vedete din Romania

#dana rogoz #showbiz #vedete intern #copil dana rogoz

Cat de mult s-a schimbat baietelul Danei Rogoz in 4 luni! Seamana acum cu Abramburica?

Baietelul Danei Rogoz creste vazand cu ochii. O demonstreaza un video inedit realizat de chiar de simpatica vedeta. 

Vineri, pe 11 septembrie, lui Vlad i-a iesit primul dintisor, lucru care a emotionat-o teribil pe proaspata mamica. Astfel, ea a decis sa faca public un filmulet cu primele 4 luni din viata copilului ei. Acesta contine imagini surprinse de actrita si stilista Dana Rogoz, in fiecare seara, pana la varsta de 4 luni, cand micutul Vlad a fost crestinat. 

"Filmuletul prezinta primele nopti din viata lui Vlad, de cand a fost adus acasa de la maternitate si pana in ziua botezului. Seara de seara i-am facut cate o poza si acum, uitandu-ma la ele, ma minunez cat de mult a crescut in doar 4 luni. De la prima la ultima poza e o diferenta uriasa. S-a dublat! Filmuletul acesta l-am aratat prietenilor si familiei cu ocazia petrecerii de botez, asa cum va povesteam la momentul respectiv. Am asteptat un moment special in care sa vi-l arat si voua si acesta a venit, intamplator, chiar azi: Lui Vlad i-a iesit primul dinte! Creste Perfectu’ meu iubit!", a spus fosta Abramburica, acum o mamica responsabila si indragostita teribil de baietelul ei. 

Dana tocmai a revenit din prima vacanta petrecuta alaturi de micul Vlad, destinatia aleasa fiind Istanbul. Desi calatoria nu a fost lipsita de peripetii, cei trei s-au distrat de minune in capitala Turciei. "Turcii sunt innebuniti dupa copii. Nu mai stiu pe strada si la restaurante cum sa-l distreze, au o grija deosebita pentru noi, apoi se stramba, fac mutre, joculete ca sa il faca sa rada, ma roaga sa il tina putin in brate…foarte foarte draguti", a povestit Dana pe blogul personal. 

CITESTE SI: Ce se intampla cu pielea si parul unei femei in timpul sarcinii

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului