Vedete din Romania

#sarcina Adela Popescu #vedete intern #showbiz #adela popescu

Cat s-a ingrasat Adela Popescu in 4 luni de sarcina

Doua kilograme! Atat a luat Adela Popescu, care se indreapta spre a cincea luna de sarcina. Vedeta recunoaste ca este innebunita dupa portocale si ca are o energie debordanta.

Adela este o rasfata in aceasta perioada. Desi sotul sau este plecat in Thailanda, unde au loc filmarile emisiunii “Insula iubirii”, Adela Popescu este pe maini bune.

“Inainte sa plece in Thailanda a vorbit cu toti prietenii sa aiba grija de mine. E linistit acum, ca stie ca e tati cu mine”, a declarat Adela Popescu pentru Libertatea.

“Mami inca lucreaza si nu a putut sa vina la Bucuresti. Tati e la pensie si a fost bucuros ca l-am chemat. E o ocazie buna sa mearga la teatru, la Ateneu, la piscina, la tenis”, a mai spus prezentatoarea emisiunii “Vorbeste lumea” de la Pro TV.

Chiar daca e departe, Radu Valcan este foarte grijuliu cu sotia sa. “Lui Radu ii e foarte greu, mai ales ca se gandeste tot timpul la copilas. Vorbim zilnic la telefon, de peste 7 ori. imi aminteste mereu sa nu car greutati, sa beau fresh-uri, sa mananc bine”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare