Vedete din Romania

#next top model #inel de logodna # saptamana modei la new york #botezatu #emisune

Catalin Botezatu ar putea realiza o noua emisiune la Antena 1

Designerul Catalin Botezatu, care a realizat la Antena 1 cate trei sezoane "Next Top Model" si "Burlacul", se afla in negocieri cu trustul Intact pentru un al treilea format de emisiune, potrivit unor surse din anturajul sau, citate de ziarulring.ro

Botezatu a declarat insa ca nu doreste sa comenteze pe marginea acestor informatii. "Ce e sigur in viata mea, deocamdata, e ca ma pregatesc intens pentru 14 februarie, cand voi participa la Saptamana Modei de la New York. E a 15-a participare a mea si ma voi pregati ca de fiecare data. In privinta emisiunilor TV, va pot confirma ca voi continua proiectele pe care le am la Antena 1 si deocamdata atat", a adaugat designerul.

In ceea ce priveste viata sa sentimentala, Catalin Botezatu a spus ca nu intentioneaza sa se indragostesca prea curand. El a precizat ca de-a lungul timpului a oferit nu mai putin de sapte inele de logodna, care au ramas pe degetele respectivelor doamne, chiar daca intre timp langa ele a aparut o verigheta.

Designerul a mai declarat ca marea lui pasiune raman femeile si ca ii place mai ales inceputul unei relatii, cand trebuie cucerita cea de langa el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului