Vedete din Romania

# burlacita #celebritate #catalin botezatu #bianca dragusanu

Catalin Botezatu: "Bianca este putin naucita de celebritate"

Catalin Botezatu o lauda in continuare pe Bianca Dragusanu ca cea mai potrivita alegere pentru emisiunea "Burlacita". Designerul crede insa ca celebritatea a schimbat-o pe Bianca.

Dupa ce a trecut si el prin aceeasi experienta la " Burlacul ", catalin botezatu spune ca Bianca Dragusanu este cea mai buna alegere pentru noul sezon al show-ului.

"Bianca este o personalitate foarte cunoscuta, este deosebit de frumoasa si cred ca acum este un moment bun sa demonstreze ca este mai mult decat atat. Cred ca la ora actuala este singura care merita un statut de Burlacita", a declarat Catalin Botezatu, citat de Adevarul.ro.

Cei doi au reusit sa colaboreze cu succes la emisiune, chiar daca Bianca Dragusanu s-ar fi schimbat in ultima vreme, potrivit spuselor lui Bote.

"In momentul in care accept sa ma implic intr-un proiect o fac cu toata forta. Fac abstractie de tot ce a fost. Eu sunt, vreau sa fiu un profesionist si ma voi purta cu ea ca un profesionist. Poate ca Bianca s-a schimbat in ultima perioada. Poate ca in ultima vreme este putin naucita de celebritate, de toata atentia care i se acorda, dar nu trebuie sa uite ca modestia este foarte importanta in viata unui om", a mai spus Catalin Botezatu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului