Vedete din Romania

#avort #relatie #catalin botezatu

Catalin Botezatu este pregatit sa devina familist

Catalin Botezatu are ganduri de familist. Designerul spune ca ar vrea sa se aseze la casa lui, ca isi doreste familie si copii dar ca sarcina Biancai Dragusanu “nu a fost sa fie”.

Bote spune ca de multe ori nu-l umplu pe interior si ca isi doreste multi copii.  “Imi plac foarte tare copiii si imi doresc multi. In mod sigur as fi fost un tata foarte bun”, spune Botezatu intr-o declaratie pentru Libertatea.

Sarcina iubitei lui, Bianca Dragusanu, pare sa fie cea care i-a adus aminte de aceste sentimente. Bote este trist insa ca manechinul cu care se iubeste de cateva luni nu poate duce la capat o posibila sarcina. “Cu sarcina Biancai a fost o situatie speciala, pe care nici unul dintre noi nu dorim sa o detaliem. Pur si simplu n-a fost sa fie”, a declarat Bote pentru Libertatea.

Insa in viata profesionala , Catalin nu are nici o problema. Potrivit Libertatea, toata vara a avut prezentari de moda la si in club Bamboo , luni a ajuns la Reykjavik , la Iceland Fashion Week 2009, unde va intra in festival cu doua colectii. La sfarsitul acestei saptamani designerul va pleca la “ Saptamana modei de la New York”, apoi, peste 10 zile, va reveni la Bucuresti.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare