Vedete din Romania

Catalin Botezatu face costume de opereta

Catalin Botezatu i-a imbracat pe cei 250 de actori, ce joaca in spectacolul “ Cabaret ”. Dupa ce colectiile sale impresionante au facut senzatie in lumea modei, Catalin Botezatu a inregistrat acelasi succes si in lumea spectacolului de opereta. Sambata seara, la Teatrul de Opereta 'Ion Dacian', a avut loc avanpremiera spectacolului 'Cabaret', de John Kander si Fred Ebb, avandu-i in rolurile principale pe Oana Rusu, Catalin Petrescu, Adrian Stefan, Alexandra Savu, Paul Lazarescu si Crina Matei.

Apreciate unanim

La premiera show-ului “Cabaret”, regizat de Beatrice Rancea, costumele create de celebrul designer au fost unanim apreciate, atat de publicul prezent la spectacol, cat si de actorii care le-au purtat, povesteste Click. Cele 250 de tinute, rochii elegante de seara, dar si lenjerii intime incitante, au fost realizate in timp record, lucrandu-se la ele pana in ziua premierei. Nici de aceasta data, Bote nu s-a dezis de la stilul sau inconfundabil: materiale pretioase, tinute rafinate si sexy, totul accesorizat cu bijuterii si blana. Chiar daca are la activ mii de prezentari de moda, Catalin si-a stapanit cu greu emotiile. Printre invitati s-au numarat designerul Liza Panait, Maria Buza si Nuami Dinescu , critici de teatru, profesori si studenti de la Universitatea de Teatru, regizori.

A doua experienta

Creatorul de moda este la a doua experienta de acest gen, dupa colaborarea cu regizorii spectacolului 'Marchizul de Sade', in primavara anului 2005. Piesa a avut un mare succes, publicul aplaudand la final minute in sir prestatia intregii echipe, relateaza Libertatea. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare