Vedete din Romania

#catalin botezatu #mihai matusoiu #bianca dragusanu

Catalin Botezatu ii ia apararea Biancai in scandalul cu Mihai Matusoiu

Designerul Catalin Botezatu condamna atitudinea lipsita de cavalerism a celui care in urma cu mai bine de 10 ani a fost iubitul Biancai Dragusanu.

El marturiseste ca in timpul in care a fost implicat intr-o relatie cu roscata nu a vazut la aceasta urma vreunui comportament violent. Creatorul de moda considera ca fiecare femeie trece prim momente mai dificile, stari de nervozitate sau de depresie, fara insa ca acest lucru sa fie ceva anormal.

"Ce conteaza daca avem un trecut tumultuos sau mai putin frumos? Care dintre vedete are un trecut imaculat? Mie imi placea cand era mai virulenta", declara Bote pentru emisiunea Cancan TV.

In ceea ce priveste transformarea Biancai intr-o adevarata diva cu ajutorul operatiilor estetice, Catalin Botezatu se declara total de acord. I se pare normal ca pentru a arata cat mai bine sa faci tot ceea ce iti sta in putinta.

La un moment dat, in timpul filmarilor pentru show-ul Burlacita, ce au avut loc si la Madrid, Botezatu a avut ocazia sa il intalneaca pe Mihai Matusoiu . Echipa de televiziune alaturi de care filmau Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-a cazat chiar la hotelul in care lucra Mihai.

Sura foto : forum.romeonet.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului