Vedete din Romania

# catalin botezatu coronavirus #catalin botezatu

Catalin Botezatu, infectat cu Covid-19 dupa ce s-a luptat cu cancerul

Catalin Botezatu a dezvaluit ca a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19. Creatorul de moda a povestit ca a suferit o forma usoara a bolii, insa a fost foarte panicat in momentul in care a aflat din cauza problemelor de sanatate cu care s-a confruntat in ultimii ani. 

„Da, am avut COVID. Mi-a fost foarte frica pentru ca nu stiam cum reactioneaza organismul fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o forma usoara”, a spus Catalin Botezatu, potrivit Libertatea. 

Si-a dat seama ca e vorba de COVID fiindca nu mai avea miros. „Am inceput sa ma parfumez mult de tot si am vazut ca nu miros”, a mai povestit el.

„Apoi am fost la Istanbul, mi-am facut toate testele de plamâni. (…) Când treci prin cinci operatii de la un cancer nu e prea usor. Sunt extrem de optimist. Am mai facut inca o operatie pentru ca doctorii s-au speriat crezând ca s-a mai intâmplat ceva. Nu s-a intâmplat, din fericire a fost o operatie simpla, reusita. Da, sunt mândru ca m-am vindecat de cancer si ma laud, datorita mie foarte multi oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. si daca in România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acesti oameni traiesc, s-au operat, au scapat cu viata”, a mai spus creatorul de moda.

Sursa foto: playtech.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare