Vedete din Romania

#catalin botezatu #bianca dragusanu

Catalin Botezatu: "Nu cred ca Bianca este fericita"

Luni seara, designerul Catalin Botezatu si fosta sa iubita, Bianca Dragusanu s-au intalnit pe platourile aceleiasi emisiuni, de la Kanal D.

Cu aceasta ocazie, cei doi au clarificat cateva aspecte ale relatiei lor si, desi nu s-au mai vazut de aproape o jumatate de an, au marturisit ca inca pastreaza legatura, prin intermediul mesajelor telefonice.

Botezatu a fost sincer si a recunoscut ca relatia sa cu roscata a fost una deosebita si, a subliniat ca daca si-ar dori cu adevarat, ar putea sa o aiba inapoi.

"Nu cred ca Bianca este fericita... Eu cand vreau ceva, obtin. As putea s-o am cu orice pret. Orice om are un pret si nu vorbim de bani. Si daca as vrea s-o am, as putea", a declarat Catalin Botezatu.

In opinia designerului, Bianca Dragusanu nu este cu adevarat fericita langa fotbalistul Adrian Cristea, dar gaseste langa acesta linistea si siguranta de care are nevoie.

Fosta asistenta de la "Un show pacatos" sustine ca nu mai are niciun sentiment pentru Catalin Botezatu si s-a schimbat foarte mult fata de acum trei ani:

"Daca mi-ar fi fost dor de Catalin, i-as fi spus, i-as fi trimis un mesaj... M-am schimbat foarte mult. Imi place sa gatesc, am renuntat la menajera".

Sursa foto : catalinbotezatu.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului