Vedete din Romania

#catalin botezatu #insomnie #parinti

Catalin Botezatu sufera de insomnie

Catalin Botezatu a marturisit ca nu mai poate dormi fara ajutorul medicamentelor. Insomnia il afecteaza pe Bote de ani buni.

Creatorul de moda nu mai poate dormi fara medicamente. Agitatia si stresul din viata de zi cu zi a lui Botezatu ii tulbura somnul.

"De cinci-sase ani am aceasta perioada de insomnie . Adorm foarte tarziu si nu pot fara somnifere . Iau celebrul Frontin. E un somnifer mai soft, adevarul e ca m-am si obisnuit cu el, dar nu vreau sa iau ceva mai puternic, ca sa nu ma topesc si sa ajung sa fiu dependent de somnifere. Sunt foarte agitat, foarte stresat. Adorm pe la 2-3. Am uitat la un moment dat pastilele in tara si, poate era si autosugestia, chiar nu mai puteam sa dorm“, a explicat Bote intr-un interviu acordat revistei Kamikaze .

Catalin Botezatu a povestit si despre problemele pe care le-a avut in adolescenta cu parintii sai, care il indrumau, cu forta, catre alta cariera.

"Parintii mei isi doreau foarte tare, iar eu nu am vrut sa fie o disputa in familia mea. Si pina la urma i-am dezamagit pe amandoi. Tata voia sa fiu inginer ca el, voia sa fac practica la reactorul nuclear din Canada. Mama voia sa devin medic. Am luat la Energetica nucleara, dar nu am continuat, fiindca nu era ceea ce imi placea mie.

Am fost sub papucul lor, un elev model, am terminat liceul de mate-fizica cu note extrem de mari, mancam bataie daca luam note mici. Intr-a doispea inca luam bataie si era putin aiurea. Dupa ce am facut 18 ani ce au vrut ei, a fost primul gest de revolta. Si am dat la Teatru. Am dat de trei ori. Ma rupsesem de parintii mei, care mi-au zis ca nu mai au grija de mine", a mai spus Bote.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare