Vedete din Romania

#catalin crisan #copii #vacanta

Catalin Crisan isi duce copiii la schi

Dupa o perioada mai agitata, cauzata de hotararea de a divorta de Lucia, acum Catalin Crisan nu-si doreste decat liniste . Primul pas in acest sens va fi o minivacanta alaturi de copiii sai.

Desi au trecut trei luni de la divort, Catalin si fosta lui sotie, Lucia, locuiesc inca impreuna in caminul conjugal. Asa s-a intamplat ca Ajunul Craciunului i-a prins impreuna. Revelionul l-au facut insa separat.

"In noaptea de Anul Nou am fost la Campina , unde am avut trei concerte. Unul in aer liber si doua la restaurante. Am ramas acolo, pentru ca mi-am terminat treaba in jurul orei 3.00", a  precizat Catalin Crisan pentru ziarul Click!.

De altfel si vacanta pe care si-a planificat-o pentru 2010 va fi tot fara Lucia. Catalin s-a hotarat sa se relaxeze cateva zile la munte alaturi de copiii sai.

"Cred ca in weekend imi iau copiii si voi pleca la munte, cateva zile. Vreau sa-l invat pe Raris sa schieze", a mai declarat Catalin pentru aceeasi publicatie.

Si cum in viata personala nu vrea decat liniste, nedorind momentan sa-si refaca viata amoroasa , cantaretul se multumeste in a-si faca planuri doar in domeniul profesional.

"Vreau sa-mi infiintez o orchestra cu care sa prestez doar live. Sunt in tratative cu trupa Millenium, din Chisinau", a incheiat artistul pentru Click!.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare