Vedete din Romania

#catalin crisan #lucia crisan #divort

Catalin Crisan: "N-am avut niciodata amanta!"

Catalin Crisan infirma zvonurile legate de o presupusa amanta in viata lui. El spune ca Lucia si-a dorit mai mult decat el acest divort si ca nu l-a intrebat niciodata care este motivul pentru care el ar vrea sa se desparta.

Solistul a vorbit despre divortul de fosta lui sotie aseara, la emisiunea lui Catalin Maruta, de la Pro TV. El nu a parut prea incantat ca trebuie sa vorbeasca despre aceasta etapa din viata familiei lui insa a povestit cum a luat decizia divortului.

"Acum vreo trei-patru ani lucrurile au inceput sa se strice intre noi. Acum un an si jumatate, eram la masa cu sotia si soacra mea si le-am spus ca eu cred ca trebuie sa divortam pentru ca aceasa tensiune se simte si fata de copii. Cele doua doamne mi-au spus ca da, nici o problema, doar ca ele vor sa ia copiii. Ma asteptam sa-mi spuna ca ma iubeste, sa ma intrebe daca am innebunit sau daca am pe cineva. Ulterior, m-am gandit sa mai incercam inca un an de dragul copiilor. Anul acesta am hotarat de comun acord sa divortam pentru ca toata acea stare de tensiune s-a amplificat in decursul acestui an. Raspunsul a fost din nou: "Daca asta vrei, nici o problema"”, a povestit Catalin la “Happy Hour”.

El a adaugat si faptul ca nu are si nici nu a avut o amanta, asa cum s-a zvonit si ca o va iubi pe Lucia toata viata pentru ca i-a daruit cei doi copii. “Erau tensiuni, certuri din lucruri marunte dar n-a fost niciodata vorba de o terta persoana. Eu n-am avut niciodata vreo amanta si nici acum nu am vreo prietena”, a precizat interpretul, citat de Libertatea.

Suferinta fostei sotii, numai fata de altii

Cat despre suferinta afisata de fosta sotie pe la diverse televiziuni, Catalin a spus ca nu a existat si fata de el. “Daca macar o singura data ar fi venit la mine si ar fi tipat sau ar fi plans, daca m-ar fi intrebat de ce s-a ajuns aici, cred ca n-as fi fost de acord sa divortam. Toata suferinta ei despre care a vorbit, ori s-a intamplat in alta parte, ori nu s-a intamplat. In toata aceasta perioada, singura data cand am vazut lacrimi in ochii Luciei au fost la aceasta emisiune, atunci cand si-a cantat piesa. Nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste. Si-a dorit mult mai mult decat mine acest divort si si-a dorit sa fie libera. Iti spun sigur ca n-a suferit", a spus Crisan, citat de Libertatea.

Catalin a spus si ca vrea sa ramana in continuarea o foarte mare parte din viata copiilor lui si ca daca Lucia se va opune acestei dorinte, o va actiona in instanta. “Nu a vrut sa-mi lase copiii sub nici o forma si m-am gandit ca este chiar un pacat sa desparti o mama de copiii sai. Mai ales ca este o mama extraordinara iar o lunga perioada a fost si o sotie extraordinara. Sper sa nu-mi creeze probleme pentru ca daca va face treaba asta, o voi da in judecata pe loc. Pentru mine, copiii inseamna tot. Sunt bun, sunt dragut, dar totul pana la copii”, a declarat cantaretul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare