Vedete din Romania

#divort #lucia crisan #catalin crisan

Catalin Crisan planuia divortul de cinci ani

Dup ace divortul lui Catalin Crisan a socat multa lume, cantaretul recunoaste ca de fapt iubirea din casnicia lui nu a disparut de curand, ci de ani intregi. Divortul de Lucia este doar finalitatea mai multor tentative de despartire.

Catalin si Lucia continua sa petreaca timp impreuna de dragul copiilor lor, Daria si Raris, desi s-au despartit sufleteste de multa vreme. Casnicia de 14 ani a celor doi urmeaza sa se finalizeze cu un act de divort, dar artistul va locui in continuare cu familia.

"Nu eu am fost cel care a avut initiativa separarii. Acest subiect l-am discutat impreuna cu sotia mea si am luat decizia amandoi. De fapt, am vrut sa divortam de acum 4-5 ani, insa am tot taraganat de dragul copiilor", a declarat artistul pentru Click!

Tot de dragul copiilor, Lucia si Catalin au plecat impreuna intr-o vacanta pe litoral. Cantaretul a pus insa afacerile pe primul loc si i-a lasat singuri o zi la mare, pentru a se intoarce in Bucuresti si a semna un contract. Catalin ar putea aparea in curand la Pro TV, la emisiunea "Serviti, va rog!".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare