Vedete din Romania

#catalin crisan #alina cupsa #logodna

Catalin Crisan: "Unii oameni ma condamna ca sunt fericit. Alina este sufletul pereche"

Catalin Crisan sustine ca relatia cu Alina Cupsa l-a facut fericit. Cantaretul spune ca logodnica lui i-a devenit muza si este mult mai creativ de cand a cunoscut-o.

Crisan radiaza de fericire atunci cand vorbeste despre logodnica lui, Alina. Unul dintre cele mai fericite momente ale celor doi a fost cererea in casatorie, care a avut loc in Ierusalim.

"Sunt linistit. Unii oameni ma condamna ca sunt fericit. Alina este sufletul pereche. Ne-am placut cand ne-am vazut prima data. Cand am cerut-o de sotie a plans, s-a bucurat foarte tare. Sunt mai creativ de cand sunt cu ea, am scris destule piese. I-am compus Alinei o piesa, inca nu a aflat de ea. Alina nu e fan Catalin Crisan", a spus solistul in emisiunea "Happy Hour", la ProTV.

Fericirea celor doi ar putea fi insa umbrita de Lucia Bubulac , fosta sotie a lui Catalin. "Logodnica lui nu-si va petrece timpul cu copiii mei", a spus Lucia in emisiunea la " Rai da buni ".

Solistul a fost suparat de declaratia fostei sotii, explicand ca sufera atunci cand este departe de cei doi copii,   Raris (5 ani) si Daria (9 ani).

"Indiferent de sotie sau logodnica, copiii mei sunt cei mai importanti. Lucia nu are voie sa-mi interzica sa-mi vad micutii. Ea nu a facut singura copiii, ei au un tata si nu e legal sa imi interzica asa ceva. Pot sa le prezint copiilor mei pe cine vreau eu, incepand cu Rambo si terminand cu Alina. Mi-e tare dor de cei mici, chiar daca ii vad destul de des. Cand ma certam cu fosta sotie, micutii mergeau in camera lor, se luau in brate si plangeau. Din pacate ii traumatizam."

 

Citeste si

Lucia si copii sunt chiriasi in timp ce Crisan se lafaie in vila

Catalin Crisan s-a logodit cu Alina in Orasul Sfant

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare