Vedete din Romania

#andra #relatie #poveste de dragoste #catalin maruta #discretie #Ovidiu Ioanitoaia

Catalin Maruta a avut o relatie de dragoste cu fiica lui Ovidiu Ioanitoaia

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide si iubite cupluri din showbizul romanesc. Desi par ca au fost dintotdeauna impreuna, Andra si Catalin Maruta au avut si ei cateva relatii in trecut, iar de ceva vreme in presa apar tot mai multe amanunte in acest sens.

Dupa ce presa a dezvaluit cateva fotografii cu fostul iubit al Andrei, acum a venit randul lui Catalin. Potrivit wowbiz.ro, Catalin Maruta a avut o relatie cu fiica lui Ovidiu Ioanitoaia.

Relatia de dragoste dintre Catalin si Iuliana Ioanitoaia a inceput pe platourile de filmare din cadrul show-ului Tonomatul DP2, cand Iuliana era producatoarea emisiunii. Cei doi au avut o relatie discreta, care a durat doi ani si jumatate.

Despre relatia cu Iuliana, Catalin Maruta a evitat sa vorbeasca de fiecare data cand a fost intrebat, insa nu a negat niciodata ca s-a iubit cu aceasta. Povestea de dragoste a celor doi a luat sfarsit in toamna lui 2005, cand Maruta a cunoscut-o pe Andra.

In anul 2005, Catalin a cunoscut-o pe Andra tot in cadrul unor filmari, cand a jucat in videoclipul "Baietii si fetele ce vor" al Andrei. La scurt timp, au aparut primele zvonuri despre o posibila noua relatie in showbiz, iar zvonurile au fost confirmate, Andra si Catalin devenind oficial un cuplu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare