Vedete din Romania

#catalin marunta # boteza #andra

Catalin Maruta si Andra au chemat ursitoare la botezul fiului lor

Catalin Maruta si Andra au decis sa cheme cateva " ursitoare " la lor David Alexandru. Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica "Mihai Bravu" din Capitala.

La ceremonia religioasa desfasurata intr-un cadru restrans, fiul lui Catalin Maruta si Andra a fost botezat cu ajutorul nasilor Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, si iubita lui, Anne.

Printre invitatii la petrecere s-au numarat Cristina Spatar si sotul ei, Alin Ionescu, Alex Velea, , Miki ex-K-pital, Fly Projesc, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, Honorius Prigoana Pepe, Smiley, managerul Mix Music, Marius Gavrila, Cristian Tantareanu , Viorica si Ionica de la , Andreea Esca, Roxana Ciuhulescu, Laura Cosoi, Victor Ponta, Mirabela Dauer, Iuliana Marciuc, CRBL, potrivit Libertatea.ro.

Parintii au chemat si cateva pentru petrecere, care i-au facut urari micului David Alexandru Maruta.

La petrecerea de botez au cantat Holograf si , ocupantul locului al treilea la concursul "Romanii au talent". Alti artisti care s-au oferit sa cante la botez au fost Pepe, Niculina Stoican si Taraful din Clejani .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului