Vedete din Romania

#nunta #casatorie #civil #cununie #andra #maruta #catalin

Catalin Maruta si Andra s-au cununat civil

Prezentatorul emisiunii „Happy Hour”, Catalin Maruta, si cantareata Andra, pe numele ei real Mihai Alexandra Irina, s-au cununat civil, duminica 10 august, la Casa de Casatorii a Sectorului 3, ceremonia religioasa urmand sa aiba loc pe 23 august la Targu Jiu. La cununia civila au fost prezenti Smiley si Laura, Nico, C.R.B.L, Marius Moga, Iulia Vantur si Radu Sarbu , fost membru al trupei O-Zone, alaturi de familiile cuplului si de alti prieteni ai acestora. Tanarul cuplu s-a lasat asteptat timp de 20 de minute, ceremonia fiind programata la ora 14:00. Andra purta o rochie alba, eleganta, pana la genunchi, cu broderii verzi, mov si lila, asortand la acesta o pereche de pantofi cu toc , decupati la varf, albi cu mov si verde, impreuna cu o geanta mov, iar Catalin a fost imbracat intr-un costum negru si o camasa mov. Nasii celor doi au fost Cornel si Dana Ciocan, buni prieteni de-ai lui Catalin.

In jurul orei 14:30 cei doi au spus ” DA ” in fata ofiterului starii civile in aplauzele oaspetilor. Ceremonia a durat circa 10 minute, iar dupa ce au fost intampinati afara cu confetti, flori si orez, tinerii insuratei si-au invitat oaspetii la o gustare si un pahar de sampanie. A fost o ceremonie intima, fara multi invitati si fara prea multa acoperire media. In ciuda rugamintilor insistente ale jurnalistilor de a fi lasati inauntru, nu a fost permis accesul presei nici inaintea si nici in timpul ceremoniei, fotografii si cameramanii asteptand iesirea cuplului urcati pe zidurile din jurul casei de casatorii si intr-un bloc invecinat.
Strigat pentru a fi pozat si intervievat , Catalin i-a invitat inauntru pentru o scurta sedinta foto si acordare de interviuri, multumindu-le pentru prezenta. Imediat dupa, agentii de securitate i-au poftit afara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare