Vedete din Romania

#videoclip #single #modelling #catalina toma #sedinte foto

Catalina Toma, uitata in Romania, cucereste America

Cantareata Catalina Toma, devenita celebra in Romania pentru colaborarea sa cu formatia BUG Mafia, a disparut de cativa ani din peisajul monden romanesc, insa, in acest timp, artista s-a mutat in America, unde pregateste un nou album muzical in studiourile din Los Angeles.

Catalina Toma a parasit Romania in urma cu cativa ani, dupa ce a realizat ca nu poate sa isi faca o cariera asa cum visa in tara noastra. Artista s-a stabilit de un an in Los Angeles, insa locuieste in America de mai multi ani, unde a inceput sa lucreze la un album pop, cu care intentioneaza sa cucereasca publicul american.

De asemenea, Catalina a marturisit ca a debutat si in lumea modellingului, despre care spune ca si l-ar putea alege ca o a doua cariera.

"Momentan lucrez in studio la noul single cu doi producatori din Los Angeles, si anume Mike Gonsolin si Nick Nittoli. Vom pregati videoclip in curand. Iau lectii de dans, am avut si cateva sedinte foto de modelling. Fotografia pentru mine este o alta forma de exprimare artistica. In ultimul timp am realizat ca ar fi trebuit sa fac modelling ca si o a doua cariera, dar nu este niciodata prea tarziu pentru a incepe ceva", a declarat Catalina Toma, penru ziarul "Click".

Sursa foto: ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare