Vedete din Romania

#nunta bianca victor slav #vedete intern # divort bianca victor slav # adrian cristea bianca

Cati bani au castigat Bianca si Victor Slav din casnicia teatrala

Iubirea fulgeratoare care s-a infiripat intre Bianca si Victor Slav a uimit pe toata lumea, iar speculatiile cum ca cei doi ar trai o poveste de dragoste de fatada au aparut imediat.

De asemenea, nunta rapida, dupa doar noua luni de relatie, si intamplarile siropoase care au avut loc pe parcursul mariajului lor au parut, inca de la inceput, parca desprinse dintr-o telenovela sud-americana, al carei scenariu si final le poti preconiza extrem de usor. In presa au aparut numeroase zvonuri, initiate de persoane apropiate cuplului Slav, conform carora aceasta casnicie a fost doar un simplu contract de imagine incheiat intre o televiziune si cei doi amorezi pentru publicitate si o suma substantiala de bani.

Nunta la o televiziune, divortul, la alta

Finalul mult-asteptat si deja stiut de majoritatea persoanelor care au urmarit parcursul acestui mariaj teatral a venit chiar marti, cand Victor Slav a anuntat ca vrea sa divorteze de Bianca, care se pare ca a avut o intalnire amoroasa cu fostul sau iubit Adrian Cristea, la Paris.

Acesta din urma a reprezentat totodata si punctul culminant al acestei povesti inventate, dupa cum afirma majoriatea surselor apropiate celor doi, Printul fiind tot timpul prezent in casnicia si in viata Biancai. Astfel, povestea a capatat esenta si priza la public, deoarece acolo unde este scandal, o poveste de dragoste tumultuoasa si, daca mai presari, si cativa fosti iubiti, interesul publicului creste rapid, iar notorietatea personajelor capata amploare.

CITESTE SI
Adevaratul motiv al divortului Victor-Bianca

Asadar, totul trebuia facut ca la carte, de aceea a fost nevoie de o nunta, bineinteles televizata, urmata de un divort, care necesita si el atentia cuvenita. Se pare ca de finalul acestei povesti se va ocupa o alta televiziune, care a venit cu o oferta mult mai tentanta pentru Bianca Dragusanu.

Sa nu uitam ca emisiunea "Serviti, va rog" a fost si ea gazda unor momente importante din viata de cuplu a celor doi - cererea in casatorie, momente intime, discutii despre cum cei doi se vad imbatranind impreuna. Totul, evident, televizat. 

Mascarada pentru 100.000 de euro "de caciula"

Bianca Dragusanu este binecunoscuta in showbizul romanesc pentru calitatile sale extraordinare de PR. Scandalurile au fost intotdeauna tinta sa preferata, asa ca nu i-a fost foarte greu sa accepte si acest presupus contract, in care a fost nevoita sa mimeze viata de familie, mai ales ca a avut beneficii financiare destul de mari. Potrivit ziarului "Click", Bianca si Victor Slav ar fi primit 100.000 de euro fiecare pentru a se casatori si pentru a poza, pentru cateva luni, intr-o familie fericita.

Avantajele acestei piese de teatru nu sunt inca incheiate, deoarece divortul le va mai aduce resurse financiare destul de mari celor doi protagonisti. Se zvoneste faptul ca Bianca si-ar fi vandut deja exclusivitatea declaratiilor asupra divortului postului TV Antena Stars. De altfel, postul de televiziune a difuzat deja, in exclusivitate, declaratii incendiare ale vedetei pe care se pare ca o promoveaza intens. 

Totodata, se pare ca nici Pro TV nu va sta departe de aceasta poveste, mai ales ca Victor Slav  - prezentator la rubrica Meteo a postului TV - a anuntat marti chiar in emisiunea lui Catalin Maruta ca vrea sa divorteze. Totul in exclusivitate! In plus, declaratiile sotului au fost si cele care au deschis jurnalul principal al postului TV, in detrimentul mai serioasei stiri referitoare la prima zi de inchisoare a fostului premier Adrian Nastase, condamnat la 4 ani dupa gratii. In mod normal, stirea de cancan ar fi ocupa unul dintre ultimele locuri din jurnal, destinate stirilor mondene, diverse. 

CITESTE SI
Ce spune Bianca despre relatia cu Adrian Cristea! 

Afacerile prospera

Si scandalul nu pare sa se opreasca aici. Desi cei doi soti au avut numai lucruri bune de spus unul despre celalalt, Victor mentionand chiar ca nu va continua cu declaratiile pe marginea casniciei sale, povestea nu se va opri aici. Bianca este decisa sa lupte pentru casnicia ei, desi isi recunoaste si accepta greseala, iar moderatorii TV, prietenii mai apropiati sau mai putin apropiati si chiar rudele cuplului Bianca-Victor arzand de nerabdare sa comenteze pe marginea subiectului. 

Interes exista, pe conturile de Facebook ale celor doi existand mii de comentarii despre aventura ei, decizia lui, mariajul lor, divortul lor. Fiecare postare aduce utilizatorii mai aproape de un scandal previzibil inca de la inceputul relatiei lor. Mai mult, chiar Victor Slav ar fi declarat unui apropiat citat de presa mondena ca el a avut de castigat de pe urma mariajului cu Bianca, devenind o figura publica mult mai vizibila in showbizul romanesc. Si afacerile par sa-i mearga bine, asa ca asteptam noi evolutii spectaculoase. 

CITESTE SI 
Ce-si dorea Victor Slav de la Bianca la inceput de an si ce a primit 

Sursa foto: protv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare