Vedete din Romania

# vedete expati #colinde craciun #vedete romania #colinde stefan hrusca #stefan hrusca

Cati bani castiga Stefan Hrusca in 6 ore!

Stefan Hrusca, desi stabilit de multi ani in Canada, revine in fiecare an in Romania pentru cateva concerte de colinde care, de cele mai multe ori, se desfasoara cu casa inchisa. 

Stefan Hrusca are agenda plina si anul acesta. Au mai rămas trei zile până la magicele concerte de Crăciun ale lui Ştefan Hruşcă (58 ani), care se vor desfăşura la Teatrul Naţional din Bucureşti. Artistul are programate, pe 14 decembrie, două reprezentaţii, una de la orele 17.30, iar cealaltă de la orele 20.00. S-au vandut 6.000 de bilete, cel mai ieftin fiind 60 de lei. Potrivit unor surse citate de cotidianul Click!, Hrusca nu va concerta degeaba, ba dimpotriva, va incasa niste sume importante. Astfel, daca tariful sau ajunge la 10.000 de euro pentru un eveniment important, pentru cele doua reprezentantii din Bucuresti, acesta va incasa dublu, adica 20.000 de euro, scrie Click!. 

Ştefan Hrusca este stabilit de 24 de ani în Canada insa in fiecare an revine in Romania pentru un turneu impresionant. Si anul acesta va sustine nu mai putin de 26 de concerte, in intreaga tara. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului