Vedete din Romania

#andreea esca #dani otil #oana roman #corina caragea #salarii vedete #vedete intern

Cati bani castigau vedetele la inceput de cariera si ce si-au cumparat din primul salariu

Astazi castiga sume la care altii doar viseaza intreaga viata, insa in trecut multe dintre vedete incasau salarii infime, care abia le ajungeau de la o luna la alta. Iata ce salarii aveau cele mai cunoscute celebritati autohtone la inceput de cariera.

1. Andreea Esca

Inainte de a ajunge una dintre cel mai bine platite prezentatoare de stiri din Romania, Andreea Esca a cochetat mai intai cu actoria. Ea a castigat primii bani in perioada liceului, dupa ce a participat la un casting de film pentru adolescenti. A primit un mic rol in pelicula regizata de Geo Saizescu, in care protagonist era Stefan Banica Jr. In urma rolului pe care l-a interpretat, Andreea Esca a castigat 200 de lei, bani cu care si-a cumparat cercei de la magazinul EVA.

2. Dani Otil

Pana sa isi cumpere o casa intr-unul dintre cele mai faimoase cartiere din Bucuresti, Dani Otil si-a petrecut o mare parte din tinerete intr-o garsoniera micuta, deoarece, pana sa devina unul dintre cei mai apreciati prezentatori TV, el a muncit pe sume modice.

"Primul salariu era sub o suta de mii. 91.000 lei vechi. Am pus salariul meu langa al lui Razvan si am luat un mop, o cadita, o galeata si cam atat. Mergeam la o cununie si n-am vrut sa mergem cu mana goala", a declarat Dani Otil pentru "Pro Tv Magazin".


3. Corina Caragea

Prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV nu isi aminteste cu exactitate care a fost primul sau salariu, insa stie ca si-a cumparat din banii primiti prima sa pereche de blugi.

"Imi amintesc ce am facut cu primul meu salariu: l-am dat pe tot pe o pereche de jeansi. Ii mai am si acum si spre surpriza mea mai incap si acum in ei, sunt in perfecta stare", a marturisit Corina Caragea.

4. Oana Roman

Oana Roman a fost dintotdeauna un bun negociator. Din primul sau salariu, pe care nu a vrut insa sa il divulge, Oana Roman si-a cumparat un inel de aur alb, semn ca suma nu a fost una atat de mica.

"Inelul asta mi l-am cumparat cu primii bani pe care i-am castigat vreodata. Este din aur alb cu diamantele astea. Nu l-am dat jos niciodata. O sa-l dau jos poate cand o sa primesc un inel de logodna", a marturisit Oana Roman pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.


Citeste si:

Bianca Dragusanu, fara sot, fara job si fara amant?

Andreea Marin alimenteaza zvonurile despre sarcina. Iata gestul care o tradeaza si de ce ascunde faptul ca este insarcinata

 

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare