Vedete din Romania

# dana budeanu youtube #dana budeanu castiguri # dana budeanu

Cati bani face Dana Budeanu din YouTube. Surprinzator ce vrea sa faca cu banii

Aproape ca nu exista roman care sa nu fi auzit de Dana Budeanu si videourile sale in care comenteaza diverse subiecte, de la moda la politica. Ametitele si mafiotii sunt mereu in vizorul sau si nu se teme niciodata sa spuna lucrurilor pe nume, oricat de dure ar fi.

Dana Budeanu are milioane de urmaritori pe canalul sau de YouTube care ii aduc venituri uriase.  Potrivit site-ului socialblade.com, Dana Budeanu încasează prin intermediul vizualizărilor emisiunii Verdict, câștiguri lunare cuprinse între 200 USD și  879 USD. Criticul de moda a declarat ca doreste sa doneze toti banii pe care ii castiga prin intermediul platformelor de socializare.

”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată.Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don't care.
Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”, a spus recent Dana Budeanu.

Sursa foto: hotnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare