Vedete din Romania

#divort #petre roman #catinca roman

Catinca, dezamagita de Petre Roman

Catinca Roman este suparata pe cel care i-a fost tata timp de peste 30 de ani din cauza ca acesta si-a uitat prea repede familia. Fostul premier s-a insurat in aceasta vara cu Silvia Chifiriuc si va deveni tata intr-una din zilele urmatoare.

La trei ani dupa ce Petre si-a parasit familia pentru o alta femeie, fiica lui inca il condamna , spunand ca nu poate intelege cum cineva isi poate uita asa usor familia. "Eu l-am considerat pe Petre Roman ca pe cineva din familie si am investit sentimente in relatia pe care am avut-o cu el, chiar daca am un care s-a ocupat permanent de mine. Cel mai mult m-a deranjat faptul ca a uitat-o pe fiica mea, desi poza in bunicul perfect in anumite campanii. Prin comportamentul sau mi-a dat impresia ca vrea sa stearga cu buretele cei 34 de ani pe care i-a trait alaturi de noi", a declarat Catinca Roman”, a povestit Catinca, la emisiunea “Rai, da’ Buni”, de la Antena 2..

Fiica fostului premier spune ca o dovada a faptului ca acesta vrea sa se dezica de fosta lui familie este si lipsa unei invitatii pentru nunta din aceasta vara. “Nu am fost invitata la nunta lui, dar oricum nu as fi mers din respect pentru mama”, a adaugat Catinca.

Potrivit Libertatea, Petre Roman a parasit-o pe Mioara Roman in ianuarie 2006, iar trei luni mai tarziu acestia au divortat oficial dupa mai bine de trei decenii de casnicie. In luna iunie a acestui an el si-a unit destinele cu Silvia Chifiriuc, care ii va darui un copil in urmatoarele zile.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare