Vedete din Romania

# moarte columbeanu #ion columbeanu #irinel columbeanu #monica gabor

Ce a facut Monica Gabor cand a aflat de moartea fostului socru

Moartea lui Ion Columbeanu, la 91 de ani, a readus in prim-plan relatia dintre Monica Gabor si familia care a facut-o celebra. Mai mult, Ion Columbeanu a fost ca un al doilea tata, un mentor pentru tanara care abia iesise de pe bancile scolii. El a invatat-o sa se adapteze la o viata la care multe fete doar viseaza.

Chiar daca la inceput relatia dintre capul familiei Columbeanu si cele doua surori Gabor a fost una apropiata, cordiala, intre timp insa relatiile s-au racit, mai ales ca socrul Monicai a avut multe de reprosat acesteia. Cu toate acestea, Ion Columbeanu a fost un bunic dedicat si a avut mare grija de Irinuca. 

Chiar daca Monica se afla la mare departare, in SUA, si ajunge foarte rar in Romania, iar relatia cu fostul ei sot nu este una tocmai buna, moartea lui Ion Columbeanu nu a lasat-o indiferenta. Desi a aflat tarziu despre deces, potrivit ziaristilor de la Libertatea.ro, primul llucru pe care l-a facut a fost sa-l sune pe Irinel si sa-i transmita condoleante. 

Cu toate acestea, niciuna dintre surorile Gabor nu si-au anuntat prezenta la inmormantare.

Ion Columbeanu a murit, la 91 de ani, intr-un azil din Snagov. Marea parte a averii familiei Columbeanu i se datoreaza lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare