Vedete din Romania

#fete Corneliu Vadim Tudor #deces Corneliu Vadim Tudor #vedete intern #corneliu vadim tudor #showbiz

Ce asteptari avea Corneliu Vadim Tudor de la fetele sale

In ultima sa aparitie tv, la Editia Speciala de la Romania TV, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, spunea ca si-ar fi dorit sa stea in sanul familiei. Tot in aceasta emisiune, Tribunul a vorbit si despre asteptarile pe care le avea de la fetele sale, Lidia si Eugenia.

Realizatorul ultimei emisiuni in care a fost prezent Corneliu Vadim Tudor, Marius Nita, spune ca Tribunul “a ajuns cu cateva minute inainte de ora 22:00, era vizibil obsosit, dar nu-i lipsea umorul caracteristic si zambetul de pe buze. Dupa ce ne-a salutat, ne-a spus ca e vineri si ca ar fi stat cu familia acasa, era suparat ca si-a lasat fetele si sotia singure, ar fi petrecut seara cu ele”.

Corneliu Vadim Tudor a mai marturisit dupa emisiune ca nu se grabeste sa-si vada fetele maritate, ci mai degraba cu studiile terminate.

“L-am intrebat daca se pregateste sa devina socru mic, vazand speculatiile facute in presa, referitoare la fiica lui si iubitul acesteia. Mi-a raspuns pe un ton revoltat: niste prostii, fetele mele se pregatesc sa reinceapa facultatea, nicidecum sa se marite. Mi-a mai spus ca fetele lui sunt pazite tot timpul de bodyguarzi si ca sunt copii cuminti”, a declarat Marius Nita.

„Ele sunt printesele mele, le iubesc foarte mult, cred ca le permit orice, dar nu-si permit ele orice, ca sunt bine educate, ele vad ce se intampla in casa noastra, la noi nu se blesteama, nu se dracuie, nu se afuriseste, nu se fumeaza, suntem crestini practicanti si toti cei care l-au cunoscut, la scolile pe unde au trecut au remarcat foartea buna lor crestere”, spunea Tribunul in urma cu ceva timp.

Corneliu Vadim Tudor avea pretentii si in ceea ce-i priveste pe viitori gineri: "ar trebui sa fie cu frica lui Dumnezeu, sa munceasca, sa-si castige cinstit existenta, sa le iubeasca si in general sa aiba o perceptie corecta asupra lumii, ca amandoi sa mearga printre oameni cu fruntea sus”.

In urma cu 2 ani, Tribunul spunea ca ideea de a fi bunic il „sperie”. „Asa cum ma sperie ideea de pensie, eu n-am pensie, dar probabil ca o sa o am din Parlamentul European, pentru ca e mult mai consistenta, ma sperie si ideea de a fi bunic, adica atunci e pragul batranetii. Nu-mi place, eu ma simt un om in putere, inca tanar”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare